REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ludovic Orban cere eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: „Un exemplu de bună-credință“

Ludovic Orban cere eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor: „Un exemplu de bună-credință“

Replica API 5 aprilie 2020 | 12:16 1546

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică seară la România TV că există o „competiție” între partidele care au depus proiectele de lege pentru tăierea/reducerea/impozitarea pensiilor speciale și le-a transmis parlamentarilor că dacă vor cu adevărat eliminarea pensiilor speciale atunci să înceapă ei prin desființarea propriilor privilegii, scrie stiripesurse.ro.

Ludovic Orban

„Aici am văzut că e o competiție, toată lumea vrea să le desființăm. Să vedem dacă vom reuși. Eu le solicit celor din Parlament să înceapă cu Statutul parlamentarilor și să elimine pensiile speciale ale parlamentarilor, că un exemplu de bună-credință”, a zis Orban. Întrebat dacă este de acord cu impozitarea suplimentară a pensiilor, Orban a evitat un răspuns clar: „Aia vedem ce va ieși din Parlament'.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Escrocul asta de Lucovid raspunde in mod direct ca vrea sa desfiinteze pensiile speciale fiind constient ca nu se pot desfiinta. Dar cand este intrebat daca le poate suprataxa, fiind constient ca se poate, evita raspunsul direct si arunca pisica peste gardul parlamentului. Ce parere aveti de asta sustinatorilor pnl usr plus si kwj. Este vreo diferenta intre aceste partide si psd? Niciuna. Doar interese personale de a ajunge la ciolan prin manipularea prostilor. Care suntem din ce in ce mai multi mai dezbinati si mai prosti.
0
0
Ai dreptate si dupa cum i-ai descris se vede ca ii cunosti din inerior pe astia care spun ca sunt invidiati de alti oameni,nu va priveste nimemi cu invidie ma 22.50 ci cu scarba pentru tupeul vostru nesimtit un exemplu de tupeu sunt politisti care acum in perioada asta de criza se cred la fel de importanti ca medici,mu ma militienilor in linia intai la fel ca medici sunt aia care care bolnavi si morti din spitale sau femiele care fac curatenie in spital nu voi care va plimbati pe strazi.
2
1
Daca armata e linia 1, cadrele medicale unde sunt? Politia, jandarmii sunt pe strazi. Armata inalta corturi cu paturi si le denumesc pompos spitale de campanie. Iar despre uniforma militara, in ziua de azi, orice prost poate fi militar.pile sa aiba si cat de cat sanatos. Ca civil care a lucrat in teatru de razboi,care a vazut ce inseamna soldati adevarati, care a tremurat auzind obuze si gloante, care a vazut soldati intorsi din lupta,stiu bine ce vorbesc despre vajnicii paznici imbuibati de alcool ai unitatilor noastre militare, ce trebuie sa se pensioneze devreme pt ca le cedeaza ficatul
3
2
eleminati Toate pensiile speciale!de urgenta!le platiti un ! leu,atita poate tara!
6
1
unde se termina prostia, incepe armata, si unde se termina armata, incepe politia. scarba de ingusti la minte si pilosi retardati.
7
6
Ar fi culmea sa desfiinteze pensiile militare cand tu ii trimiti in razboi in linia intai. Ne ducem de rapa
8
7
Uniforma a fost intotdeauna privita cu invidie si scuipata de prostii care nu au putut sa o imbrace.
13
15
Hai odata, ca va scremeti de mult
10
4
Si in armata, dc nu ai macar 12 luni de teatre de razboi, iesi la 60 ani. Ca poti pazi peretii unitatii si juca remy pana la varsta aia.
16
11
mancati banii degeaba, minim pe economie trebuie sa luati, nu va convine pai plecati, diaspora va asteapta cu drag la munca
19
6
Trebuie eliminate Si pensiile speciale ale primarilor si ale judecatorilor. Pentru ce merita pensii speciale judecatorii de la Tandarei
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369