REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ludovic Orban consideră că a convins toate partidele, după negocieri: Acest guvern va trece

Ludovic Orban consideră că a convins toate partidele, după negocieri: Acest guvern va trece

Replica API 23 octombrie 2019 | 01:09 414

Ludovic Orban

Premierul desemnat Ludovic Orban susține că în urma negocierilor a ajuns la un acord politic cu toate formațiunile din opoziție și se arată optimist asupra votului din Parlament.

”Negocierile au decurs bine, ne-am înțeles bine și cu aproape fiecare formațiune politică am convenit un cadru de colaborare politică, acorduri care se vor concretiza și care vor fi supuse aprobării forurilor statutare din PNL și pentru fiecare partid în parte. Sunt foarte optimist și încrezător că va trece acest guvern.

Am avut, în mod evident, câteva puncte în care nu am putut ajunge la un acord. Nu am putut accepta un minister pentru Republica Moldova, dar suntem de acord cu înființarea unui departament în subordinea premierului.

De asemenea, în ceea privește alegerea primarilor în două tururi, PNL susține cu toată tăria alegerea primarilor în două tururi.

În ceea ce privește participarea la guvernare, nu s-a exprimat dorința de a participa la guvenare cu miniștri. În cadrul negocerilor s-a concluzionat că va fi un guvern monocolor liberal, dar și cu tehnicieni la anumite ministere”, a spus Ludovic Orban.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si PNL si USR sa puna in practica exact asa cum au promis anularea pensiilotr speciale! Nu tapate, coafate, aranjate si ursul merge mai departe! Nu. Asta ati spus asta sa faceti: 1. Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor; 2. Plafonarea pensiilor speciale ale magistratilor si militarilor; 3. Interzicerea cumularii pensiilor din sistemul public cu salarii la stat. Punct. Si nu le mai plangeti la magiostrati de mila ca pe justitie stam cel mai prost. Si-n plus si-asa au salarii extraordinari de mari si-i mai scoateti si-n plenitudinea varstei la pensie..Bataie de joc, ajunge!
5
0
guvernul trece problemele raman
6
1
ce program ai pentru popor furt din bani publici
3
1
Vise ca se va face ce trebuie... Varsta de pensionare va creste chiar la 67. Ar trebui revizuita varsta de 45-50, dar nu va fi. Vise ca va fi bine. Clasa politica actuala in totalitatea ei e rupta de alegatori de oameni si realitatile lor. Votam cam aceeasi oameni si apropiatii lor de 30 de ani. Se rotesc la guvernare ca vulturii deasupra prazii.
4
1
te duci de-a dura , te ridici si ne sugi pula ! tu cu ma - ta si cu tac-tu, plus grigore cumnat-tau ! vrabie , malai visezi ?
2
4
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii la 45-50 de ani.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108