REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ludovic Orban, despre cât mai stă Viorica Dăncilă premier: E o chestiune de zile

Ludovic Orban, despre cât mai stă Viorica Dăncilă premier: E o chestiune de zile

Replica API 18 septembrie 2019 | 19:29 354

Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat în direct la Digi 24 că este foarte probabil ca moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă să fie depusă săptămâna viitoare în Parlament. Totodată, Ludovic Orban a prezentat și variantele luate în calcul de partenerii susținători ai moțiunii, pe de o parte se ia în calcul menținerea Guvernului Dăncilă ca interimar sau formarea unui nou Guvern.

„Este o chestiune de zile până la depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Dacă vreți o prognoză mai exactă vă pot spune că este foarte posibil ca săptămâna viitoare să depunem această moțiune în Parlament. De două săptămâni nu facem altceva decât să ne asigurăm de succesul acestui demers. Negocierile le-am început însă cu cei 7 parteneri, semnatari ai moțiunii de pa debutul sesiunii Parlamentare. Totodată am luat în calcul și scenariile post-moțiune. Legat de ceea ce se va întâmpla după căderea Guvernului, pot să vă spun că preferința noastră este aceea de a da din nou puterea cetățenilor români prin intermediul alegerilor anticipare dacă acest lucru va fi posibil și dacă va exista voința pentru anticipate, dacă nu, PNL este pregătit să își asume răspunderea guvernării. Dar avem mai multe variante posibile. O variantă presupune încercarea de a declanșa anticipate, prin menținerea ca interimar a Guvernului Dăncilă, dar este de asemenea luată în calcul varianta formării unui Guvern. Dar în momentul de față nu este un consens între partenerii de dialog”.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD niste javre care latra, nu va mai voteaza nimeni. Mortaciuni politice. Asa e cu prostii nu ajung prea departe.
2
7
dute ma betivu draku ,la sapoca cu tine,,bozgor inputit.
5
1
Zi sa moara ma-ta!
6
1
Milogule fomist ce esti.
9
1
Da depuneti odata motiunea aia de cenzura si nu ne mai mintiti, ca murim de foame. Sa prindem si noi putin ciolan
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369