REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Ludovic Orban, despre profesorii care REFUZĂ să predea ONLINE: 'Vom lua măsurile LEGALE'

Ludovic Orban, despre profesorii care REFUZĂ să predea ONLINE: 'Vom lua măsurile LEGALE'

Replica API 21 septembrie 2020 | 11:17 1027

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că se vor lua măsuri legale dacă sunt profesori care refuză să predea online. El a subliniat că nu își "imaginează" că un cadru didactic poate să refuze să intre online la ore. Ludovic Orban a fost întrebat ce se întâmplă în situațiile în care cadrele didactice refuză să predea online copiilor.

"Nu pot să îmi imaginez că un profesor poate să refuze să predea copiilor. Vom lua măsurile legale care se impun în astfel de situații. Dacă va fi necesar să facem modificări la legea educației, vom face. Nu trebuie să judecăm dascălii pentru câteva cazuri individuale. Unde sun, vom lua măsuri legale. Dar, majoritatea se adaptează și își fac datoria", a declarat Orban.

În ceea ce privește perioada alegerilor, în care orele se vor susține online acolo unde sunt secții de votare în școli, premierul a declarat că ministrul Educației Monica Anisie a avut o serie de consultări cu reprezentanții asociațiilor comunelor, orașelor, municipiilor și celor județene, pentru a analiza cum se vor desfășura atunci cursurile. Nu se vor suspenda cursurile, ci se vor desfășura online", a subliniat prim-ministrul, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se stie ca scoala on line este mai slaba decat cea la fata locului. Tare ar fi sportul on line sau muzica si desenu.Plus ca on line poti sa fi prezent doar aiurea. Poti invoca defectiuni diverse ca sa te sustragi. Ideea e ca trebuie sa fim din ce in ce mai izolati. Sa nu socializam. Sa fim slab pregatiti si slabi ca populatie. Sa nu uitam ca pnl este fi gasca celor care vor asta in lume. Si profita de virus. E periculos ceea ce se va intampla. Nu proteste pentru masca trebuie ci pentru modul dictatorial si prost de gestionare a situatiei. Distantare sociala si controlul populatiei.
1
0
Dar muie cum ia?online sau offline?fmm de somer betiv,giugiuline-ai barzoiu te duci cat de curand la Mazare sa te caute la ochiul maro.
1
0
Dar esti tu sigur ca abosulut toti profesorii au sau isi permit laptop? Bine, nu toti sunt ca tine, someri dar cu avere nejustificabila si nimeni nu te intreaba nimic.
6
1
stau si ma intreb unde sunt liderii de sindicat in aceasta situatie ca pe state se opreste cotizatia...
8
0
Pai daca n-or avea cu ce. Ca legea prevede, dar nu-ti si da laptop.....
10
1
dar de un guvern online care conduce si este condus din exterior ce parere ai hotbane,cat mai saracesti tara asta impreuna cu malai mare si haita de caini,vela,tatar si arahat
10
2
Amenintari, amenintari, guvern punitiv, sperietoare oms, asta e politica voastra de 9 luni...ve-ti vedea la vot....numai maine nu e duminica...sanatate multa si bine la romani ! Sa fie bine ! Doamne ajuta !
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369