REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ludovic Orban, despre situația din PNL: 'un haos general! Este o zăpăceală!'

Ludovic Orban, despre situația din PNL: 'un haos general! Este o zăpăceală!'

Replica API 25 ianuarie 2022 | 00:02 894

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban susţine că în actuala coaliţie de guvernare „unul zice hăis, altul zice cea”. El acuză PNL de „impotenţă” şi se arată „frapat” de faptul că de o lună partidul nu reuşeşte să desemneze un titular la portofoliul Digitalizării. „E o devălmăşie acolo, un haos general, tot felul de grupuri care susţin pe diverşi. E o zăpăceală. Cum adică un partid aflat la guvernare nu e în stare să pună un ministru, de o lună de zile, într-un domeniu vital?”, spune Orban.

Întrebat cine e lider în coaliţia actuală, Orban a răspuns: „în percepţia publică, PSD”.

„De altfel, şi în sondajele de opinie, dacă puneţi întrebarea cine conduce Guvernul, cine e vioara întâi în Guvern, PSD, asta-i percepţia. Au miniştri mai vocali, mai prezenţi în spaţiul public. Foarte multe din deciziile care s-au luat au fost decizii care au fost sugerate de PSD. (...) Pe mine ce mă frapează – şi asta arată impotenţa gravă a conducerii găştii demolatoare – ăştia nu sunt în stare de o lună de zile să numească un ministru la... unde? digitalizare, comunicaţii, cercetare. E o devălmăşie acolo, un haos general, tot felul de grupuri care susţin pe diverşi. E o zăpăceală. Cum adică un partid aflat la guvernare nu e în stare să pună un ministru, de o lună de zile, într-un domeniu vital?”, a afirmat Ludovic Orban duminică seară, la Realitatea Plus, informează News.ro.

El subliniază importanţa acestui minister în contextul implementării prevederilor Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) în care domeniul digitalizării este unul foarte important, scrie stiripesurse.ro

Acesta a adăugat că ministrul desemnat iniţial pentru acest portofoliu Florin Roman, „nu are nicio legătură cu subiectul”.

Orban a adăugat că „în PNL sunt tot felul de găşculiţe, care nici ei nu ştiu ce vor”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mancator de rahat ai fost, asa ai ramas!Oamenii au avut asteptari mari cand ati venit la guvernare...dar dupa cateva luni au inteles!Puterea ataca creierul!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614