REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ludovic Orban, după căderea Guvernului: Nu ne bucurăm astăzi! Mulţumesc președintelui Klaus Iohannis

Ludovic Orban, după căderea Guvernului: Nu ne bucurăm astăzi! Mulţumesc președintelui Klaus Iohannis

Replica API 11 octombrie 2019 | 03:13 427

Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că nu se bucură pentru căderea Guvernului pentru că este mult prea importantă guvernarea, iar de acum încolo vor avea multă treabă.

”Coșmarul pe care îl trăiește României de 3 ani a încetat. Astăzi, Parlamentul României a demis Guvernul PSD. Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni, le mulțumesc colegilor mei, le mulțumesc tuturor aliaților politici care au stat alături de noi, în ciuda unor oferte ticăloase.

Nu ne bucurăm astăzi! Guvernarea României este un lucru mult prea grav și mult prea importantă pentru tot poporul român. Guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului. Mâine, la ora 9 am convocat BPN-ul PNL pentru a stabili strategia pe care o vom avea în perioada următoare, pentru a stabili echipa care va merge la Cotroceni și mandatul cu care vom merge la Cotroceni.

Salut și respect toți parlamentarii care rezistat tentațiilor și au stat alături de noi. Felicit parlamentarii pentru că în sfârșit am oprit PSD să facă rău României.”, a spus Ludovic Orban.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce te mai fute pe tine grija de altii. Ce ar fi sa iti dam tie si familiei tale multa, multa muie. Asta asa ca tot te bagi in seama si sa nu te plictisesti muistule.
3
2
nu vor taia pensiile speciale , doar au latrat ! tu cu ma-ta si fiica-ta ne beliti pula celor cu pensii speciale !
3
2
PNL si USR sa mearga inainte ca tavalugul peste psd-eii astia care-au nenorocit tara, care-au furat, in continuare fura cu pensiile speciale, cu fii, nepoti, cumnati, cumetrii, amante angajati cu nemiluita si pe 'jde mii de euro pe luna la stat, ii vedem in primariile locale, in deconcentrate si-n ministerele impuiate de psd..La toti astia sa le scoate imediat paiul din gura, altfel sug astia si ultimul banut de la buget! FARA PENSII SPECIALE. LEGEA SALARIZARII si LEGEA PENSIILOR SA FIE UNICA! TOTI SUNTEM EGALI IN FATA LEGII: ASA SPUNE CONSTITUTIA SI ASA SA FIE.
2
3
Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate.
1
2
guvernul a picat, o s o face ti de rahat!
4
1
Misto guvern se pregateste....
3
1
Sica sa nu iti uiti mandolina cand te intalnesti cu klaus poate ii faci o cantare
7
1
astazi bem
6
1
Un ratat esti
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218