REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ludovic Orban: Klaus Iohannis şi PNL - un pol de stabilitate care oferă siguranţă fiecărui cetăţean

Ludovic Orban: Klaus Iohannis şi PNL - un pol de stabilitate care oferă siguranţă fiecărui cetăţean

Replica API 14 septembrie 2019 | 00:00 238

Ludovic Orban

Liderul liberal Ludovic Orban a afirmat sâmbătă, în staţiunea Venus, că în condiţiile în care în politica românească este "bulibăşeală", există un pol de stabilitate care oferă siguranţă fiecărui cetăţean, acesta fiind format din preşedintele Klaus Iohannis şi PNL.

"Suntem azi aici, la această frumoasă Şcoală de Vară, pentru a pregăti cea mai importantă campanie pe care o avem de dus din cele patru campanii, campania pentru realegerea preşedintelui Klaus Iohannis (...). Dragii mei, e o bulibăşeală şi o babilonie în politica românească în ultima vreme, de cred că oamenii aproape nu mai înţeleg nimc. O mişcare browniană în care aproape toţi se ceartă între ei, fac un balans stânga-dreapta şi nu mai înţelegi nimic din ceea ce vor. Există în schimb un punct de reazem, există un centru de greutate al României, al vieţii publice din România, care oferă siguranţă pentru fiecare cetăţean, care oferă stabilitate pentru România şi care oferă garanţia pentru fiecare român că lucrurile se vor duce în direcţia bună. Acest punct de reazem, acest centru de greutate, acest pol de stabilitate este preşedintele Klaus Iohannis şi alături de preşedintele Klaus Iohannis, Partidul Naţional Liberal", a spus preşedintele PNL.

Potrivit acestuia, liberalii poartă pe umeri răspunderea câştigării bătăliilor electorale.

"Purtăm pe umerii noştri răspunderea de a câştiga această bătălie, nu pentru noi, nu pentru interesul nostru, ci pentru fiecare român, pentru România, pentru a garanta fiecărui român că lucrurile vor fi normale în această ţară, iar pentru noi, normalitate înseamnă democraţie, drepturi şi libertăţi, prosperitate, respectarea traiectoriei euro-atlantice a României, şansa la reuşita în viaţă aici în ţară, pentru fiecare român, pentru fiecare tânăr. Toate aceste lucruri nu le poate oferi decât preşedintele Klaus Iohannis şi Partidul Naţional Liberal", le-a spus Ludovic Orban tinerilor liberali.

Peste o mie de tineri participă în perioada 12 - 15 septembrie, în staţiunea Venus, la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal, eveniment la care sâmbătă a fost preyent şi preşedintele Klaus Iohannis. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sictir cu Terminatoru vostru. Robot de tinichea manevrat de servicii.
1
0
Penelistilor, mai cititi o data Scrisoarea a 3 a de Mihai Eminescu. Poetul va descrie perfect in partea a doua. Se refera la toata clasa politica dar face trimitere directa la liberali. Si desi au trecut aproape 140 ani din acea epoca, nu v ati schimbat deloc.
4
0
Inca erai baut nene? Sau erai in sevraj si vedeai sticle peste tot?
6
2
ati vrut pnl in mai , o sa aveti pnl sa va saturati cu mandolina prim ministru cu turcanu, blaga poate si cu predoiu si bineinteles catu la finante, vai de poola voatra sa nu spuneti ca ati fost prosti!!!!
5
2
va e foame dragii mei, ati turbat di nervi, v-ati sters pi bot de magiun? faseti-va valizili, la puscarii cu voi
0
3
Dupa cum arata azi PNL cred ca vor face mai rau ca PSD. Toata clasa politica e incompetenta si destul de dovedit in mare parte corupta si rupta de popor. Noi tot votam ca fraierii de 30 de ani cand pe unii cand pe altii si ajungem sa migram in tari serioase. Ludovic si Turcan nu sunt departe de Dancila ori Vosganian sau chiar Ponta.
8
2
Cred ca esti ramas dupa chef! Vai de noi cu asa specimene de politicieni
7
2
Sila pentru sica madolina.
11
1
Toti coruptii in Puscarie , averea din Spagi - Confiscata !
9
0
Bai, bozgoru' asta iar a scapat la sticla cu palinka..mare crettiinnn tulai Doamne !!
27
1
ERATA. JohANuus si PeNaLii-o haita de spioni fascisti si bozgori asezonati cu multe cuurvee cu stabilitate in sugerea polului Jos Tzeapa Imbarligata ! cand e taree.
24
3
schizofrenicii astia de la pnl ?. ...nu mai pot dormi mi sa sculat pula din cauza voastra...
24
3
Ma Si uite la pd -ul din spatele tau.
11
2
Eu trag pe nas,fumez clorofila,nu beau 2 l.de apa zilnic,sunt alergic la fructe si legume,miscarea-i pentru angrenaje dar nu as vrea sa am fata trubadurului.M-ar bate toti din canalizare!
8
1
pnl vrea sa bage sambata sa se lucreze cum era inainte ,bravo
8
1
Ai sictir!!
16
2
si fereasca Dumnezeu!
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367