REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ludovic Orban nu-l vede pe Tudor Chirilă în PNL

Ludovic Orban nu-l vede pe Tudor Chirilă în PNL

Replica API 4 iunie 2018 | 02:07 1104

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a anunţat duminică, la Mediaş, că până la finalul toamnei vor fi stabiliţi candidaţii liberali pentru Parlamentul European.

"O să adoptăm în Consiliul Naţional criteriile, procedura, calendarul de alcătuire a listelor pentru Parlamentul European şi orice candidat care reprezintă orice filială va fi în această competiţie, care va porni după decizia Consiliului Naţional şi cred că până la sfârşitul toamnei vom finaliza listele. E foarte importantă lista pentru Parlamentul European. (...) Trebuie să trimitem oameni reprezentativi, oameni care au în spate cariere, oameni care au experienţă în relaţii internaţionale, oameni care deţin competenţe în anumite domenii, care eventual să fie şi recunoscuţi pe domeniile respective în comisiile de specialitate în care îi trimitem. (...) Vom avea grijă să trimitem oameni de calitate, oameni care să ajute România, să fie respectaţi de colegii lor", a spus Orban într-o conferinţă de presă.

Totodată, în contextul în care şeful PNL a vorbit despre viitoarele alegeri, acesta a precizat că nu a discutat cu Tudor Chirilă să candideze din partea PNL pentru Primăria Capitalei, scrie agerpres.ro, citat de stiripesurse.ro

"A fost un fake news. Îl apreciez ca om de cultură (...), dar la Primărie trebuie să pui un om cu experienţă administrativă", a mai spus Orban, după ce în urmă cu două săptămâni în presă au apărut informaţii că s-au purtat discuţii cu artistul Tudor Chirilă pentru o eventuală candidatură.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tudor Chirila nu are ce cauta in clanul mafiot PNL , dar poate avea idei asemanatoare cu cei din USR , sau cu gruparea din jurul lui Ciolos . Este un om prea inteligent ca sa faca vreo intelegere cu de-alde Orban , Catarama , Gorghiu , Fenechiu Relu , Busoi si alte hahalere cretine ...
0
0
sica mandolina si tudor chirila !
1
0
Aici Orban chiar nu are dreptate. Chirila este suficient de dilimandros ca sa fie un bun PNL-ist,adica in peneleul asta de cacat,combinat cu pedeleii basisti. Pe de alta parte,omul canta chiar mai bine decat Orban,care falseaza oribil si aduce grave prejudicii celor care-l asculta. Ca pregatire oricum nu avem pretentii,acolo stim ca se pot aduna tot felul de entitati dubioase si josnice.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102