REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ludovic Orban: Nu poţi să-ţi construieşti un succes pe cadavre sau pe oameni îmbolnăviţi

Ludovic Orban: Nu poţi să-ţi construieşti un succes pe cadavre sau pe oameni îmbolnăviţi

Replica API 16 iulie 2020 | 00:00 1051

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că oamenii politici trebuie să fie responsabili şi că nu se poate să-şi construiască cineva un succes electoral pe creşterea numărului cazurilor de COVID-19.

Ludovic Orban

"Este posibil ca unii să-şi fi făcut calcule electorale, mai ales că în PSD urmează un congres, există mai multe tabere, se ştie că între poziţia de la Cameră şi poziţia de la Senat de multe ori sunt diferenţe şi e posibil ca atitudinea de la Senat să fi fost determinată de aceste tensiuni şi de competiţia internă a PSD. Pe mine mă interesează prea puţin acest lucru. Pe mine mă interesează că am fost lipsiţi, Parlamentul era unica autoritate legiuitoare, în urma deciziei Curţii Constituţionale, iar noi am fost lipsiţi de o lege indispensabilă o bună perioadă de vreme din cauza tergiversării adoptării acestei legi în Senat. (...) Dacă cineva şi-a făcut calcule electorale şi a fost atât de cinic încât să-şi imagineze că va afecta PNL dacă va creşte numărul de persoane îmbolnăvite, atunci înseamnă că nu mai are ce să caute în viaţa politică, dacă cineva gândeşte în felul ăsta. Pentru că nu poţi să-ţi construieşti un succes pe cadavre sau pe oameni îmbolnăviţi", a declarat Ludovic Orban la Realitatea Plus, scrie Agerpres.

El a adăugat că toate partidele şi toţi liderii politici trebuie să fie responsabili în privinţa epidemiei de COVID-19.

"Eu cred că fiecare partid politic responsabil, fiecare lider care vrea să mai reprezinte ceva în ţara asta trebuie să transmită către cetăţenii români un mesaj de responsabilitate, un mesaj de comportament corect, să fie un exemplu pentru fiecare cetăţean prin modul în care se comportă. Faptul că avem încălcări deliberate şi chiar instigări din partea unor lideri politici la nerespectarea regulilor minimale reprezintă un lucru grav", a mai spus premierul Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar Johanis ce a facut dupa Colectiv?
0
0
dupa dovleac mare,statul sunt eu,nici aici nefiind original,oricum guvernul lui de talhari si incompetenti au distrus si ce mai supravietuise din economie
0
0
Pnl psd aceiasi mizerie
1
0
ba da , de ce nu- CCR nu va multumiti cu salariile si asa f mari, cu ce va diferiti, de ingineri, medici,profesori- cu ce?
0
0
D-le Orban cand inveti sa te prezinti la microfon cu masca peste nas ? o pui mereu sub nas , mai bine las-o in buzunar, Esti ridicol
2
1
Cati bani ai furat din martie si pana acum Orban? Pana n septembrie ai target sa aduni cat? Hotilor!
5
1
Lasa-ma ba cu drepturile omului, oi fi si vreun corporatist drogat. Dar eu n-am dreptul la viata, de ce sa ma infecteze un necioplit ca tine, vreun tigan sau oricare idiot. Orbane, fii tare cu pandemia, nu te uita in gura protestatarilor de profesie, ca Ceausescu, banditii aia veniti de afara. Dar Orbane ai si multe lipsuri, vezi ca preturile au luat-o razna, nivelul de trai scade in fiecare zi, la pensii de cacai. Lucreaza la economie.
1
6
Intr-un stat civilizat nu-ti trebuie 48 de ore de investigatii medicale. Si un minut fara acordul meu este privare de libertate, incalcarea drepturilor fundamentale ale omului.Ce stat isi bate joc de poporul lui asa cum va bateti voi de romani? De ce nu ati dat lege ca bolnavii cronici sa fie internati 48 de ore pentru investigatii cronice clinice si paraclinice? Asta ati facut ,calcati pe cadavre sa va atingeti scopurile,afacerile.Jos guvernul! Jos PNL.JOS PSD.Tradatori de nem si tara!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369