REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ludovic Orban nu vrea șomaj tehnic pentru profesori: Să-și țină orele online, să fie un pic mai implicați

Ludovic Orban nu vrea șomaj tehnic pentru profesori: Să-și țină orele online, să fie un pic mai implicați

Replica API 5 aprilie 2020 | 21:24 1756

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la România TV, că Guvernul nu are în vedere să-i trimită pe profesori în șomaj tehnic.

Ludovic Orban

„Nu a existat nicio discutie despre somaj tehnic pentru cadrele didactice. Profesorii trebuie sa tina orele online, prin toate mijloacele, sa isi faca treaba astfel incat sa nu fie nevoie de reluarea anului. Nu avem in vedere aceasta solutie. Si profesorii trebuie sa fie un pic mai implicati si dedicati si sa se adapteze la aceasta forma de predare online”, a declarat Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvernatilor, parca sunteti surzi si orbi : nu vedeti, nu auziti cum electoratul cere de ani de zile anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei ? Nu reduceti in masa salariile celor care muncesc cinstit. Va pierdeti electoratul si dispareti ca partid politic la fel cum s-a intamplat cu Partidul Democrat. Faceti ce va cer alegatorii.
0
1
Imi place din ce in ce mai mult de Irban. Calm, fara mistocareala ieftina, fara jigniri, cu bunavointa. Vorbeste calm, se vede ca w educat. Bravo, la greu se vede calitatea omului. Am votat cu usr la europarlamentare dar daca scapam cu viata dupa covid pe el il votez.
3
5
Cine si-a facut treaba pana acum, se ocupa si online la fel, cine nu, tot nu. A se verifica de catre inspectorii scolari! Puneti mana la treaba, profesorii prima data si apoi si elevii. Inca ceva d-lor prof., acum aveti timp sa verificati tema si mai ales sa dati feedback elevilor!
6
2
IMPLICARE, DEVOTAMENT SI CREDINTA ...bravo..
6
1
pai si acum poti sa te duci la cules porumb martalogule, dupa ce faci orele, ca esti un jeg cu sase luni pe an de vacanta mai date drecu de onanist ca il pun pe misu pe tn
1
5
sa se duca domne la scoala la vara , multi dintre noi am fost atat de prosti incat mergeam la depanusat porumb .
2
4
In conditiile in care materia este parcursa in proportie de 70% ce kkt mai vreti? Sa se uite la tutoriale si videouri unde este cam ca la practica... nu e ca si cand ar fi devenit toti in ultimele 3 luni de scoala emeriti.. sa invete tot anul nu doar la sfarsit
7
1
la vara trei luni repetati semestrul si gata, ce e asa de greu, succesuri
4
6
Cum isi tin profesorii de sport, orele online??? Cum???
7
6
Instruirea practica online . Cum ? In service-uri, santiere, cofetarii, patiserii virtuale. Ca se vrea invatamant profesional mai ales . Scoatem teoreticieni si de-aici ...
5
4
la vara la scoala toti puturosii
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367