REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ludovic Orban o laudă pe Laura Codruța Kovesi: 'A avut o prestație foarte convingătoare. Votul celor 5 europarlamentari PNL a fost decisiv'

Ludovic Orban o laudă pe Laura Codruța Kovesi: 'A avut o prestație foarte convingătoare. Votul celor 5 europarlamentari PNL a fost decisiv'

Replica API 28 februarie 2019 | 01:34 460

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lăudat prestația Laurei Codruța Kovesi la audierile pentru funcția de procuror șef al Parchetului European, punctând că europarlamentarii PSD și ALDE au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a sabota pe Kovesi. Orban a subliniat și că cei 5 europarlamentari PNL care au votat pentru Kovesi au fost decisivi:

“Votul în comisia CONT și în Comisia LIBE reprezintă o victorie foarte importantă pentru candidatul român la funcția de procuror șef al Parchetului European. Felicit europarlamentarii PNL pentru munca asiduă pe care au depus- o pentru acest rezultat remarcabil. Le mulțumesc partenerilor din PPE pentru susținerea puternică pe care ne-au acordat- o în această competiție acerbă, fără de care nu am fi putut câștiga.

De asemenea, apreciem susținerea venită din partea parlamentarilor europeni din alte grupuri politice. Remarc, de asemenea, prestația foarte convingătoare pe care a avut-o Laura Codruța Kovesi în cadrul audierilor, deși i s-au pus foarte multe întrebări dificile, multe dintre ele chiar de către europarlamentari români din coaliția de guvernare.

Menționez pentru corecta informare a oamenilor că, deși în Comisia LIBE PNL are un singur reprezentant, astăzi au fost prezenți și au votat pentru Laura Codruța Kovesi 5 europarlamentari PNL ( care au înlocuit alți parlamentari PPE care, practic, ne- au cedat locul ): Siegfried Mureșan, Adina Vălean, Marian Jean Marinescu, Cristian Bușoi și Traian Ungureanu. Contribuția lor a fost decisivă. Gândiți-vă că diferența a fost de 4 voturi.

Condamn ferm atitudinea anti-românească a parlamentarilor europeni din PSD și ALDE care au făcut tot posibilul să saboteze candidatura lui Kovesi și somez guvernul să înceteze orice demers împotriva candidatului roman.

După votul din Parlamentul European va urma o negiocere cu Consiliul, urmând ca, cel mai probabil să se dea un vot final în plenul Parlamentului. Competiția continuă. Rămânem mobilizați și vom uza de toată influența noastră pentru a asigura succesul candidatului României”, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe noi, orice indepartare de UE o sa ne usture: avem acolo 4 milioane de oameni cu drept de munca si resedinta . Dar poate pentru Dragnea si compania ar fi mai bine fara UE. De fapt sigur ar fi mai bine: ar putea sa isi consume in liniste prada, fara sa fie deranjat de opozitie, presa sau justitie.
3
0
Muie tuturor PNL istilor
2
6
Muie muie muie
1
6
Romani, trebuie sa credem si sa luptam asa cum lupta Codruta acum si, sigur...CORUPTIA VA FI INFRANTA! Luptati, luptam si castigam! Nu ne poate ingenunchea o gasca de hoti, vremelnic ajunsa sa conduca tara. Fara televiziunile si vuvuzelele antenelor cu stapani condamnati penali, HOTII astia de mult erau la puscarie si averea tarii, a noastra, furata de ei, inapoiata tarii!
6
2
Normal ca tiganul isi lauda marfa de vanzare,chiar daca este expirata si pute. Orban chiar se potriveste la capatana cu Kovesi,asta va duce de rapa schizofrenia aia de partid numit ciudat PNL. Degeaba pupa Orban curul celei ce patrona ticalosii ,asta nu-I va aduce votul romanilor care urasc ticalosia si asa zisa justitie care se ocupa cu ascultarea tuturor,cu inscenari de probe,cu ucis destine umane. A fi impotriva PSD e OK,daca ai ceva mai bun,nu doar ca vrei tu sa fii la butoane,sa distrugi totul cum a facut regimul basanaului,da,impreuna cu Kovesi si altii.
3
6
o labareala marca PNL,
2
6
In 10 zile de futinguri la bruxelles codruta si a dat contorul muii peste cap
4
8
Ha ,ha ,ha gura pacatosului adevar graieste ,iata dovada suprema de prostie si mai ales de hotie din partea PNL .Bai mandolina voi aveti un singur loc in comisia LIBE cum dracu au votat toti 5 europarlamentari PNL ? Furt pe fata si il si mai recunoasteti !Traiasca Europa hotilor si a urmaritilor penal in functii publice ! Daca la in sparlamentul european PNL fura de rupe cum sa faci din unu cinci ?Ce sa mai zicem in tara la europene sau la prezidentiale?
6
8
Prostule, mai spune-o o data si mai pierzi 5 procente la vot... Mai bou betivul asta!
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218