REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ludovic Orban: Parlamentarii PSD sunt o amenințare la adresa vieții

Ludovic Orban: Parlamentarii PSD sunt o amenințare la adresa vieții

Replica API 10 iulie 2020 | 00:00 1156

Premierul Ludovic Orban a avut vineri, într-o conferință de presă la Tulcea, o reacție nervoasă după ce un reporter i-a spus că parlamentari PSD acuză Guvernul că a trimis târziu legea carantinării în Parlament și că legea încalcă drepturile omului.

Ludovic Orban

„Care parlamentari? Că vorbește un parlamentar PSD? Păi parlamentarii PSD, două săptămâni înainte de trecerea la faza a doua a stării de alertă au anunțat public că nu vor vota prelungirea stării de alertă, după care și-au dat seama că au comis-o grav și că nu au înțeles nimic din riscurile aferente acestei epidemii. Nu cred că sunt eu în situația să comentez niște declarații ale unor reprezentanți ai PSD care literalmente au făcut un uriaș rău românilor, care prin ignorarea pericolului reprezentat de acest virus, prin propaganda deșănțată pe care au derulat-o pentru ignorarea regulilor aferente, prin toate acțiunile pe care le-au întreprins către alte instituții, au provocat literalmente un risc major pentru ca oamenii să se îmbolnăvească, sunt o amenințare la adresa sănătății cetățenilor români și la adresa vieții cetățenilor români. Acestă lege este fundamentală. În toate țările democratice din Europa, în America, există pentru autorități instrumente ca izolarea, carantina (....) Cramponarea de o campanie care este absurdă...în prezent nu avem parghii legale ca sa putem sa dispunem izolarea la domiciliu a persoanelor care au intrat in contact cu o persoana infectata. Nu va puteti da seama ce inseamna asta”, a declarat Ludovic Orban, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce colectie dubioasa de latrai jegosi avem mai jos! Se vede de la o posta cine sunteti...partidul rosu nu doarme, el vegheaza si imparte rahat, asa cum a facut-o 30 de ani. Nu s-au saturat de furat toate lichelele...mai au rude, prieteni...nimic nu va mai salveaza, bai scursurilor. Degeaba latrati ca prostii, la comanda. Sunteti jalnici!
0
1
Cine mai sustine acest guvern incompetent si criminal trebuie sa fie bolnav mintal sau unul de-al lor, alta explicatie nu exista. Am votat PNL la alegeri crezand, la fel ca atunci cand a candidat Basescu, ca vor fi mai buni decat PSD si ca vom intra in sf in normalitate. Din nefericire, ca si in cazul lui Basescu, cumva a fost mai rau, daca e posibil. Nenorocitii astia nu numai ca se comparta intr-un stil si mai mafiot decat PSD, nici nu fac nimic. Dar absolut nimic, si ce sa vezi, PSD e de vina pt incompetenta PNL. Parca intentionat au pus ministrii doar pe cei mai cretini din PNL.
1
0
Obsesie de psihopat!
3
0
Totul s-a scumpit, nu poti cumpera fructe si legume acum in perioada asta,la ce preturi astronomice sunt.Nu s-au ieftinit gazele.Nu au unde sa munceasca cei din HORECA.Nu toti iau bani de la somaj.Noi suntem disperati si ei cred ca le face farmece PSD-ul.Sa isi faca pachet pt munca din slariul min. pentru program de 12 ore zilnic.Cate zile traiesti din salariu? Asta este cruda realitate. Cat costa kg de cartofi,kg de carne,ceapa, sa traiasca o luna cu un salariu min. pe economie. Pensionarul cu o pensie mica pana in 1000 de lei,utilitati ,mancare,medicamente.
7
1
Eu zic ca Dragnea le pube piedici la PNL sa nu faca treaba
6
1
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PNL
8
3
Gresiit. Voi toti, parlamentarii, sunteti o amenintare la adresa viitorului copiilor nostri. Voi toti ati distrus tara si ati jefuit o.
14
0
E tinut in viata de voturile parlamentarilor tradatori din pad
14
0
cand nu misti nimic si esti praf ai o scapare ...muie psd..dar se pare ca se tranforma in muie pnl.
17
0
e vinovat de tot. Sigur tot ei i-au dat pe blat lui Iohannis cele 7 case. Nietul Iohannis habar n-a avut de ele, s-a trezit cu ele in carca peste noapte.
18
2
Sa se termine odata cu psd
6
16
Sa iti dau o mooie pe la spate
10
3
un boschetar alcoolic...tot psd-ul este de vina ca te-ai nascut??
21
3
Gata ma faceti treaba lasa psd
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102