REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ludovic Orban: Plângerea penală împotriva lui Dragnea va fi depusă de deputaţi. Strângem semnături

Ludovic Orban: Plângerea penală împotriva lui Dragnea va fi depusă de deputaţi. Strângem semnături

Replica API 4 septembrie 2018 | 02:35 369

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a anunţat luni că plângerea penală împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, pentru neconvocarea sesiunii extraordinare, va fi depusă de către deputaţii liberali, precizând că solicitarea va fi depusă după ce se vor strânge semnăturile necesare.

„Am luat decizia ca plângerea să fie depusă de deputaţi, lăsând la latitudinea fiecărui deputat dacă semnează sau nu semnează această sesizare contra lui Liviu Dragnea. În momentul în care vom strânge semnăturile din partea colegilor care vor semna această sesizare. Nu putem accepta să tolerăm acest precedent grav care a dus la realizarea de disfuncţionalităţi majore în funcţionarea Parlamentului, o instituţie fundamentală în statul român, de către Liviu Dragnea. Motivaţia solicitării de convocare a sesiunii parlamentare era determinată de evenimentele din 10 august şi de asemenea Comisia de anchetă pentru descoperirea responsabililor pentru scăparea de sub control a virusului pestei porcine africane”, a afrimat liderul PNL, Ludovic Orban, în Parlament, citat de Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
0
0
si daca va fi posibil, ca de meritat se merita, la cate nenorociri si catew furturi a pus la cale acest puscarias, pensiile speciale pe care le da oricui contra vot?
3
0
Europene unde esti ? Nu il pupi in cur pe Sica mandolina ? Sau o faci numai cu klaus Werner ? Muie
6
2
Betivul chitarist nu ce mai trezeste din mahmureala? Cum ingaduie membrii PNL sa fie condusi de acest nimeni in drum , care traieste din mila unui coleg de partid care l-a angajat formal, pentru a nu-l lasa sa moara de foame? Vine iarasi iarna si omul are din nou nevoie de haine. Hai, sariti sa-l imbracati!
6
2
Hai sa dam ciuperci la PNL
5
3
aici e vorba de prostie, nu de lipsa de pregatire. plangerea penala este individuala. ce vrea loudovic sa faca e doar circ. prostie va fi di din partea celor care vor semna ineptia.
10
3
asta ordinar in afara de plangeri penale mai stie altceva? Un program coerent si sanatos pt. tara are?
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218