REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ludovic Orban: Prea s-a sădit în mintea multor români acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals!

Ludovic Orban: Prea s-a sădit în mintea multor români acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals!

Replica API 10 septembrie 2018 | 00:42 384

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Şcoala de Vară a Femeilor Liberale de la Eforie Nord, că urmează cele mai importante alegeri pentru România de când a aderat la Uniunea Europeană – alegerile europarlamentare - iar PNL poate să câştige. Orban mai spune că PNL ar trebui să le "tragă o mamă de bătaie" social-democraţilor şi să le scoată politica din cap.

"Intrăm în doi ani foarte importanţi pentru România şi pentru PNL. Doi ani care vor da direcţia României. Primele alegeri sunt pentru Parlamentul European. Sunt cele mai importante alegeri de când a intrat România în UE. (...) Mobilizarea PNL pentru alegerile parlamentare este fundamentală. Vă spun că am încredere în capacitatea noastră de a bate PSD. Să nu aveţi niciun fel de îndoială, de neîncredere", a spus Ludovic Orban, potrivit news.ro.

De asemenea, acesta a afirmat că "s-a sădit un sentiment atotputernicire al PSD", dar acest lucru este fals, iar liberalii "ar trebui să le dea o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap".

"Prea s-a sădit în mintea multor români acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals! PSD este un partid de oameni certaţi cu legea, certaţi cu bunul-simţ, certaţi cu competenţa, mai nou văd că ăştia pe care îi trimit în funcţii sunt certaţi cu limba română. Nu înţeleg, care e problema? De ce să nu îi putem bate pe ăştia? Ar trebui să le dăm o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap. Nu există niciun argument care să mă poată convinge că PNL nu are capacitatea de câştiga", a mai spus Orban.

Citeşte mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana una alta, psd-ul isi bate joc de noi toti si face numai cum crede el
1
1
Ati vandut instoria LIBERARILOR ADEVARATI!
5
0
Mishule vad ca esti obsedat de persoana mea! Nu dau autografe pe la toti asistatii sociali de prin henri coanda bai tiganoiule
4
1
@ mishu tizule ,batrane liberal cu viziuni europene ,prieten cu europeanu ramaneti in LGBT ,vedeti-va de viata voastra si lasati politica .Multi ca voi s-au inscris in PNL si USR ,asa ca sica si barna si-au schimbat orientarea si au devenit opozantii familiei traditionale .O fi o noua moda in Europa la care ai aderat si tu si europeanu si pensionaru vedem la referendum familia clasica sau minoritati sexuale dragi PNL , USR si PMP
3
1
Nesuficiente masurile importiva romanilor luate de cei ce conduc aziPNL-ul,adica taieri de tot ca sa fie bine doar pentru sefi,Orban ragaie. Poate are dreptate,poate romanii chiar au nevoie de un regim nazist,politic si social,ca sa se trezeasca dracului. Cacati cu ochi zic de PSD ca e ,ciuma rosie'',cand de fapt aia este clar penelista. Populimea voteaza ca e libera,dar voteaza mereu impotriva propriei vieti. Ne conduc niste oribilitati de hidosenii,niste insi fara patriotism, legitimati prin votul nostru.Mi-e scarba de sefii mei!!! Cand ne vom mandri?
3
2
Sunt un terminat homosexul batran si libidinos si iubesc sa fiu uit de nigerieni de la umc
1
4
Daca din tot balamucul din tara PNL a inteles ca romanii vor vota USL adica PSD, inseamna ca este grav. Romanii vor altceva si asta se va vedea la vot.
4
5
PSD nu e atotputernic, e singur. Celelalte partide nu conteaza, n-au lideri, n-au membri, n-au creier. PSD a marit pensiile si salariile cu 25% intr-un an jumate, cu PSD economia a crescut cu 30% din 2012 incoace, PSD a reformat fiscalitatea si a curatat justitia de lichele si securisti. PNL? A tras basini la intrunirile din casele furate de Iohannis.
10
4
tzuica mandolina ,esti mahmur , rad cu lacrimi, bai voi mai sunteti vreo treizeci si vreti sa dati pesedeul jos ,cu ce ? Cu demonstratii nu ,ca daca nu stati in tarc o luati pe coaja de va paraie cwrul , aici felicitari jandarmeriei romane, cu plangeri penela nu, ca au iesit la protocoale ca si calculatorul o ia razna cand le scrii numarul , plus ca TT face curatenie tasta Delete functioneaza Kovesi ,Lazarica si altii Dragnea ERASE SRI Coldea Dumbrava Anaconda urmeaza spp Pahontu tradatorii care v-ar fi facut jocurile alde Firea, Grindeanu, Tudose, Ivan Chirica, Abranburica pe tobogan !
8
4
MILOGULEEE!
9
1
Jalnic individ! Un nimeni in drum, cu fata de betiv fruntas. Bravo, PNL! Mergeti inainte, PSD castiga alegerile fara sa faca nimic, atata vreme cat Orban orbecaie prin politica romaneasca...
13
2
Asta e normal da nu acum !
1
2
Ludovice esti treaz? Treci pe scena cu mandolina sa joace si fetili ca-n studentie
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218