REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ludovic Orban, preşedinte PNL:

Ludovic Orban, preşedinte PNL:

Replica API 14 august 2018 | 00:00 509

„După cum ştiţi, pesta înseamnă ciumă, deci acţiunile noastre se vor îndrepta împotriva a două ciume, ciuma africană şi ciuma roşie. De fapt şi ciuma africană a penetrat tot din cauza ciumei roşii…”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
penele nu e ciuma galbena? o adunatura de latrai la fel de competenti ca si cei din ciuma rosie. toti o apa si un pamant. vai de tarisoara asta!
3
0
Asta este ciuma pentru tot ce insemna in istorie PNL ! De fapt,PNL nu mai exista,ci doar o hoarda de marlani care se folosesc de un ,,brand'' politic istoric,pentru a-si face hatarul de nimicuri,de impuritati. E ca si cum o haita de interlopi ar spune ca tot ce fac ei se intampla sub sigla Academiei Romane. Cum poti pune numele de PNL unei gasti de pupinsuristi intre ei si ai criminalilor economici?!
5
0
Boratura de tigan ce esti, luatia-si familia in pula sa ofut pe mata si pe sorta aia handicapata, mortii mamii voastre de ciori imputite. Muie mandolina, muie Werner, muie tie europeanule drogat si labagiu.
6
1
manca-mi-ai cacatul de pesedeu jighimea care te semnezi cu numele meu la 14 aug 19:36. Lua-ti-asi mecla si familia-n pula de analfabet prost. Muie dragnea,muie mishu,muie pesede !!!
1
4
Un bolnav psihic. Imi este rusine ca asemenea specimene au ajuns in frunte unei formatiuni politice cu traditie. Bratianu se rasuceste in maormant.
6
0
Sica mandolina este paranoic. Viseaza la scaunul de prim ministru dar in cap nu are decat tarate. Sica iti recomand sa il iei si pe Werner de manuta si sa plecati dracului cat mai departe de noi cei care muncim pentru ca se poate intampla doamne fereste vre-o rascoala in 2018
9
2
negociaza ca la taraba Romania.Indiferent de partide interesul e acelasi la jucatorii importanti bunastarea proprie,a familiilor,neamurilor,prietenilor,etc.O mafie monstruoasa.De aia nu misca ''opozitia''nimic.Astia doar se rotesc la fotolii azi tu maine eu apoi varul,cumatrul.O mizerie de clasa politica.Desigur ca PSD trebuie de urgenta dat la o parte dar sa avem o alternativa reala nu mascarici si teatru de papusi.
2
2
Ciuma esti tu!Nu vezi ca nu te mai baga nimeni in seama?Veti avea soarta P.N.C.T.D-ului daca mai conduci tu partidul.
10
2
dar impotriva ciumei galbene cand?Ca doar te-au trimis la plimbare cand ei aveau sedinta si nici macar in poza de grup de pe scarile sediului PNL nu te-au primit .Ce faci sica canti de unul singur ? Cine te mai asculta?
11
2
La ce sa te astepti de la un astfel de mascarici politic,acesti impotenti politic care nu au un program politic serios pentru tara si popor,nu fac decat barfa de doi lei si mai au si pretentii sa guverneze tara,dracu o sa va mai aleaga pe voi liberalii lui peste congelat impreuna cu neamtul tradator si aservit.
9
2
cred ca asta e serviciul lui bautura si paranoia duceti-l la doctor si datii ocupatie serviciu
10
2
Orban betivu partidului.
9
2
Muie Orban,ca optiune politica. Ca apreciere asupra persoanei,efectiv mi-e scarba. Omul nu are decat motive sa fie evitat ,de scarba.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218