REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ludovic Orban promite ridicarea MCV și intrarea în Schengen dacă PNL ia puterea

Ludovic Orban promite ridicarea MCV și intrarea în Schengen dacă PNL ia puterea

Replica API 15 mai 2019 | 00:57 457

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat luni, la evenimentul de prezentare a programului politic al partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, că liberalii pot aduce României ridicarea MCV și intrarea în Schengen dacă ajung la guvernare, conform stiripesurse.ro.

„Ne angajam, asta va depinde si de ce se va intampla si la parlamentare, ca Romania sa fie pe picior de egalitate cu celelalte state membre (...) primul este incetarea MCV, dar nu asa cum isi imagineaza altii, acest obiectiv nu se poate realiza decat transpunand in legislatia din Romania recomandarile din MCV, recomandarile Comisiei de la Venetia. Ne angajam ca in maximum 1 an de la preluarea guverarii, Romania sa fie tara membra a Schengen”, a declarat Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
2
0
Ce face asta? Ne santajeaza? Daca e asa capabil de ce nu afacut-o puna acum,mai ales ca e vorba despre Romania.Un penibil,ca si ceilalti.
3
1
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?
4
0
Mai bine ar promite ca merge la medic si-si rezolva problemele psihice. Asta cu Schengen nu sta in gurita lui de cantaret afon si nici in buzunarul lui,ci e o problema ce depinde de interesele economice ale unor grupuri de smecheri pe care-I pupa-n cur Iohannis. MCV la fel,tine de nevoia unora ca Romania sa ramana colonie cat mai mult timp posibil. Orban e un rahatel de oaie pe langa marii mafioti europeni si este chiar asa tratat.
3
0
DUPA CE UMBLA DROGAT MAI SUGE SI LA MUSTIUC.
5
1
De unde ai luat iarba asta ca e tere buna ,si ce pret are ?
7
0
sica minciunica vezi ca faci prea multe valuri sa nu deranjezi dosarul ala cu accidentul pe trotuar
15
1
Astea sunt alegeri EURO parlamentare, a uitat?
14
0
MILOGULEEE!!!!!!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218