REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ludovic Orban și-a depus candidatura la șefia PNL; anunță că are susținerea a 27 de președinți de filială

Ludovic Orban și-a depus candidatura la șefia PNL; anunță că are susținerea a 27 de președinți de filială

Replica API 16 mai 2017 | 02:06 407

Liberalul Ludovic Orban și-a depus luni candidatura pentru președinția PNL, cu proiectul de moțiune "Partidul Național Liberal - forța dreptei", anunțând totodată că beneficiază de susținerea a 27 de președinți de filiale.

"Știți, cu contabilitatea asta a filialelor niciodată nu am fost foarte confortabil. Din câte știu eu, există la ora actuală 27 de semnături de președinți de filială, dar în spatele acestor semnături ale președinților de filială precizez că se află exprimarea voinței organizațiilor județene, fie prin consultarea biroului județean, fie prin consultarea colegiului director județean, fie prin consultarea aleșilor locali ai PNL. Niciun președinte care a semnat susținerea moțiunii mele nu a semnat pentru că așa a vrut el, fără să țină cont de voința organizației pe care o conduce", a precizat el.

În ce privește moțiunea, Ludovic Orban a subliniat că aceasta reprezintă "scheletul viitorului program politic și al viitoarei strategii politice a PNL", în condițiile în care textul va fi supus unei dezbateri ample în fiecare organizație județeană și va fi trimis fiecărui membru al partidului.

"Orice idee, orice propunere, orice contribuție benefică va deveni parte din moțiunea mea, după ce voi câștiga funcția de președinte al PNL", a punctat el.

Ludovic Orban a subliniat că îl susține o echipă de oameni "serioși, de caracter, puternici, care au reușit în competițiile electorale" și care fac cinste PNL.

"Sunt un om credincios, îmi iubesc familia, îmi iubesc țara, sunt un liberal convins, până în măduva oaselor. Mă bat pentru promovarea ideilor de libertate și democrație, imediat de după Revoluție. Nu am dat înapoi în nicio bătălie, niciodată, nu am fugit de pe câmpul de luptă. Sunt un om de echipă, un om care a fost, în toate campaniile electorale, alături de colegii mei din toată țara", a precizat el.

Orban a adăugat că își dorește construirea "unui Partid Național Liberal care să aibă forța să câștige toate alegerile de acum încolo". El a menționat că mizează pe "o bază umană de o calitate remarcabilă", dar și că este convins că PNL are capacitatea de a recâștiga "încrederea părții civilizate, educate, dinamice" din electoratul român.

"Ca și partid politic, ne luptăm pentru drepturile și libertățile individuale. Susținem investițiile. Sprijinim orice român care vrea să pună pe picioare o afacere. Vrem să transformăm administrația nu într-un dușman al cetățeanului, ci într-un partener al cetățeanului. Avem ca obiectiv să întărim autonomia locală și să permitem aplicarea principiului subsidiarității, să permitem oamenilor aleși la nivel local să pună în practică proiectele de dezvoltare ale unităților locale", a detaliat Orban, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL egal 0.
0
0
Acest rahat l-a sustinut pe penalu de hansa,jos cu toti penalii pnl!
0
0
Asa gramada se vor si la ciola .Scuze sa faca bines daaa alegatorilor naivi.Mergeti in privat ds mucca se gaseste hahat,lasati bugetul sa respire nimicurilor umane.
1
0
Mircea ionescu quintus e speranta pnl ptr 2020.
3
1
ce democratie e asta, semnaturi de la 27 presedinti de filiale? Daia creste peneleu in sondaje il loc sa fie omul si programul primeaza tot felu de intelegeri subterane
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102