REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
19.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ludovic Orban sună mobilizarea generală: Vom amplifica controalele spre limita maximă

Ludovic Orban sună mobilizarea generală: Vom amplifica controalele spre limita maximă

Replica API 11 iulie 2020 | 00:00 1314

Premierul Ludovic Orban participă sâmbătă, împreună cu ministrul afacerilor interne Marcel Vela şli cu ministrul Muncii Violeta Alexandru, la şedinţa în sistem videoconferinţă cu prefecţii şi şefii structurilor MAI şi ai celorlalte instituţii şi autorităţi cu atribuţii în gestionarea situaţiei generate de creşterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19. Orban a spus că le cere tuturor celor cu atribuții în domeniu să amplifice controalele spre limita maximă, asta pentru că s-au constatat semnificative încălcări ale regulilor.

”Avem o creștere îngrijorătoare a numărului de cazuri. Datoria noastră ca instituții este să ne facem datoria pentru a salva viețile oamenilor. Scopul acestei întâlniri este acela de a suna mobilizare generală din partea instituțiilor statului care au atribuții de control, care au atribuții în prevenirea râspândirii virusului pentru a amplifica la limita maximă posibilă a acțiunilor de control pentru a asigura sănătatea oamenilor.

Am văzut că în ultima perioadă există semnificative nerespectări ale regulilor instituite de autorități, de specialiști, iar această creștere a numărului de încălcări riscă să afecteze și viața cetățenilor corecți, care respectă regulile. O majoritate a oamenilor corecți este pusă în pericol de o minoritate care nu respectă regulile, poate și ca urmare a unei campanii mizerabile, poate ca urmare a lipsei de informare”, a spus Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se strang bani ptr pensii speciale ca statul mafiot a ramas in curul gol .
2
0
Nu cumva duhul bolii este adus de voi ? Ia incercati sa demisionati...sa vedem. Sigur va fi mai bine.Se va linisti . Sanatate va fi. Si bine.
7
6
Cand a fost ziua ta ce plmea ai facut? Ai baut ca porcu si nu ai pastrat distanta sociala cu,curvele tale din pnl
11
5
Cand a izbucnit epidemia trebuiau inchise granitele nu lasati 1,5 mil de diasporezi sa vina in tara. Sa ramana la casele lir
13
3
Bai prostule de la 11:05 aia de au intrat sunt cetateni romani, bolnavi nebolnavi asa e legea, trebuie primiti
5
11
Leprelor PNL li se alatura si perversa Birchall, care a adaugat un amendament la legea carantinei, prin care copiii vor fi luati in grija statului, daca parintii sau tutorii legali sunt suspecti, atentie, doar suspecti - nu confirmati ! Oameni buni, nu vedeti ca astia ne calca pe grumaz indiferent din ce partid fac parte ? Pana cand ii mai lasam pe toti astia sa-si bata joc de noi?
15
6
anendeaza populatia in nestire sa faca bani la buget si sa-i imparta dupa muschii lor.
11
5
Ce foarte bine ma boule? Cretinul de mandolina a bagat 1.5 mil de oameni in tara fara sa ii testeze si tu zici f bine? Esti cretin cumva? Pai tu dai foc la casa si dupa 3 luni anunti ca ai facut rost de apa sa stingi incendiul? Doamne cata prostie e in tara asta.
12
7
F bine , asa trebuia de la inceput. De ce sa institui stare de urgenta, sa inchizi orase, tot ce inseamna afacere, cand ii poti " arde" la buzunar pe cei care sfideaza normele sanitare. Adica milioane de romani, de batrwni, de tinere familii cu copii pot purta masca unde trebuie, pot sa mentina, cat de cat, o distantare fizica care sa-i protejeze pe ei dar si pe ceilalti, iarcate mii de descreierati nu vor. Nu ca nu pot, nu vor, sfideaza golanii. Se mai trezesc si niste popi sau isterici sa mance cacat, ca totul cica-i fals, si gata, atat le trebuie spalatilor pe creier.
12
8
Abia astept sa ajungi iar somer jigodie
14
8
Vei pierde alegerile limita maxima!
18
10

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367