REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ludovic Orban: Tudorel Toader și Carmen Dan au făcut de râs România în Parlamentul European

Ludovic Orban: Tudorel Toader și Carmen Dan au făcut de râs România în Parlamentul European

Replica API 24 ianuarie 2019 | 01:30 487

Ludovic Orban, președintele PNL, este de părere că Tudorel Toader și Carmen Dan au făcut de râs România în Parlamentul European, având o prestație în bășcălie.

”Miniștrii Carmen Dan și Tudorel Toader și-au dat măsura imposturii, ipocriziei și incompetenței în Parlamentul European, în cadrul audierilor din Comisia LIBE, unde au fost puși la colț de europarlamentarii din toate grupurile politice pentru atacul asupra statului de drept. Audierea celor doi miniștri a arătat imensa problemă de credibilitate pe care o are actualul Guvern la nivelul Uniunii Europene. Tudorel Toader a refuzat să-și ia angajamentul de a nu iniția alte modificări asupra legislației din domeniul Justiției și din domeniul penal fără a avea în prealabil avizul Comisiei de la Veneția, după ce i s-a solicitat în mod expres acest lucru. Mai mult, nu a explicat în niciun fel poziția sa asupra Raportului MCV, preferând în schimb să mintă în mod ordinar asupra implementării recomandărilor Comisiei de la Veneția în legislația românească. Prestația de astăzi a ministrului Justiției va produce grave prejudicii României la nivelul Uniunii Europene, care vor fi cu atât mai mari în condițiile deținerii de către România a președinției Consiliului UE.

Carmen Dan a anunțat, în mod halucinant, că România refuză să facă următorii pași pentru aderarea la Spațiul Schengen, respectiv de a cere evaluarea privind corectitudinea aplicării aquis-ului comunitar. Practic, Guvernul României anunță de la sine putere blocarea procesului de aderare la Schengen, „în acest moment sau pe viitor”. Pentru ca impostura și ipocrizia să fie deplină, ministrul de Interne a susținut că România își propune ridicarea MCV, în vreme ce ministrul Justiției nu a suflat o vorbă, aceasta în condițiile în care Guvernul și majoritatea PSD-ALDE nu doar că nu au respectat niciuna dintre recomandările ultimului Raport MCV, dar au acționat vădit exact împotriva acestora!”, a spus Orban, prin intermediul unui comunicat de presă.

”Europarlamentarii PPE, familie politică din care PNL face parte, au insistat ca actualul Guvern să oprească orice modificări asupra Legilor Justiției, Codului Penal și Codului de Procedură Penală făcute fără avizul Comisiei de la Veneția și să respecte întocmai recomandările formulate până la acest moment.

Singura cale pe care România trebuie să o urmeze pentru a fi respectată în Uniunea Europeană, pentru a putea ridica Mecanismul de Cooperare și Verificare și pentru a adera la Spațiul Schengen este aceea ca acești politruci care sunt trimiși să reprezinte țara la Bruxelles să înțeleagă că nu pot minți oficialii europeni și trebuie să respecte întocmai și în totalitate recomandările Comisiei de la Veneția, ale Comisiei Europene prin Raportul MCV și ale Parlamentului European din Rezoluția adoptată în noiembrie 2018. În caz contrar, România va deveni tot mai marginalizată în Uniunea Europeană și va fi privată de șansa de a fructifica beneficiile apartenenței la UE, cu riscul de a-i fi blocate sau reduse fonduri necesare dezvoltării și echilibrării bunăstării la nivelul celorlalte statelor membre”, a conchis politicianul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati-va cine a ajuns sa conduca RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Si, mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
4
0
Atata stie Orban. Da cu cacat in ventilator si chiar crede ca partidul lui de ciumpaflenderi va castiga la alegeri. Va pierde din propria lui nemernicie,impreuna cu odiosul Iohannis,indiferent de cate injuraturi si acte de vandalism vor produce ei si hastagistii curului. Astia cu muia in gura isi vor inghiti cuvintele.
6
6
@ 0932 esti prea prost ca sa-ti raspund dupa cum ai merita.De prostie nu poate sa te vindece nimeni in lume si nici pe astia pe care ii sustii Sica mandolina,peneleprele vopsite ale pedeleprelor sau ciuma galbena,uniunea subminati romanica sau ciuma bubonica si mai ales profesorasul anost cocotat in varful statului Atata poti, asa scrii!
5
5
unule ai fost in concediu animal pesedeu ? Legal pentru tine lingau de cur pesedist este sa furi o tara-ntreaga si sa nu intri in parnaie ! Muie legala pentru tine cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
6
6
Sica miroase a catuse cu ordonanta asta buclucasa ,statul paralel nu te mai salveaza ,Dumbrava nu mai vine cu sentinta in plic la judecator .Mandolina ai pus-o ,o sa fii coleg cu multi de ai tai Blaga ,Videanu ,Udrea poate si Iohannis Cine stie ce va rezerva viitorul , ca doar de asta va dati de ceasul mortii sa nu apara OGU La voi este culmea, o sentinta data de un complet ILEGAL constituit este BUNA, dar ce sa vezi, cea care vine de la un complet LEGAL constituit NU ESTE BUNA ?! Oare de ce ?
5
5
daca se rejudeca procesul tau , intri in puscarie ! ai cerut mita , fapta grava , mai bine roaga-te sa dea ord pt amnistie .
6
5
boul se tine de iohanis pe la sindrofii si dupa ce suge ramasitele din pahare si farfurii suge pula lui tudorel si linge pizda lui carmen ca supliment
6
6
Sica mai acordeaza-ti si tu mandolina aia ca e dezacordata rau de tot suna ca o damigeana goala
9
5
Copiindu-te, ce pretentii sa ai de la un troglodit ca tine, orb la tot ce se intampla in jurul lui si spalat pe creier? Tu vad ca poti trai fara creier, prin urmare si capul ti-e de prisos...
9
7
Ce pretentii sa ai de la PSD-ist infractori si analfabeti,care vor sa ne intoarca la rusi
7
10
Boule tu ai facut tara de ras.
11
6
V-ati facut voi de toata jena. Tocmai voi PNL in care multi ne pusesem speranta v-ati dovedit ca sunteti la fel ca toti, lepre ordinare. La vot, ori stam in case ori votam un independent daca apare pe liste
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102