REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ludovic Orban TUNĂ și FULGERĂ la adresa ANAF: Incompetență, incapacitate, gargară electorală!

Ludovic Orban TUNĂ și FULGERĂ la adresa ANAF: Incompetență, incapacitate, gargară electorală!

Replica API 8 ianuarie 2019 | 02:35 456

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, atac dur la adresa ANAF, conform stiripesurse.ro.

"Probabil noua şefă a Fiscului pe ţară, domnişoara Triculescu, a descoperit în două-trei zile de când exercită funcţia ce se întâmplă la multinaţionale. (...) Dacă sunt companii care nu şi-au plătit taxele şi impozitele în conformitate cu legea este vina exclusivă a guvernanţilor, adică a ministerului Finanţelor, a ANAF, a instituţiilor care sunt implicate în aplicarea legislaţiei în domeniul taxelor şi impozitelor, în domeniul fiscal. (...) Guvernul trebuie să-i recunoască incapacitatea, incompetenţa sau reaua voinţă în materie de colectare a impozitelor. Totul este o gargară electorală.

Teodorovici nu face altceva decât să execute comenzile lui Dragnea, care a identificat duşmanii - băncile, companiile multinaţionale. (...) Ei sunt în campanie electorală. (...) Luna aceasta, când vom veni public cu proiectul de buget, se va vedea exact care este planul ANAF-ului, numai că ani de zile planul ANAF-ului nu a avut şi elemente de atac în zona de neîncasare pe TVA, de evaziune.

Adică vreau să văd un plan, dincolo de planul de încasări, pe care ne bazăm acum şi când facem bugetul, şi cum acţionează în piaţă ANAF-ul pentru a face verificările marilor companii, la multinaţionale, la bănci. (...) Sunt convins că tot ce s-a întâmplat în aceşti ani de după Revoluţie, în zona insolvenţei, în zona marilor corporaţii, în zona sistemului bancar, în zona multor elemente care au făcut obiectul acestei ordonanţe faimoase 114 (OUG 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal bugetare n.r) vin din neaplicarea legii de către ANAF.", a spus Orban la B1Tv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..romanii isi merita soarta pentru cat de lasi sunt. Aceste scursuri psd-iste merita lasate fara un banut sa vad daca le place viata pe cateva sute de lei
0
0
Cu parere de rau, trebuie sa admitem ca si de aceasta data Orban pune degetul pe rana. Chior sa fi sa nu-ti dai seama ca guvernul asta incompetent a papat toti banii tarii si ai nostrii si acum iau cu japca de peste tot! Atentie BUGETUL tarii nu a fost aprobat pe 2019 dar...ai nostrii parlamentari si-au si votat si vor primii incepand cu luna IANUARIE 2019 salarii cu 10 la suta mai mari! Inclusiv PENSIILE SPECIALE.
3
2
klaus in ce campanie este , agricola ? mars rebut pnl-ist , te vor arunca in curand de la sefia partidului .
1
3
Muie Orban Muie PNL
4
3
Cel mai insalubru sef al PNLului. Nici eu nu-l mai suport, desi am votat si poate voi mai vota PNL. Dati-l dracului jos din functie ca ne duce in gard! Mi-a greata cand il vad...
5
3
Cred ca astia nu folosesc asa cum trebuie contributiile la bugetul tarii care vin din partea lui sica -mandolin. Nu mai spun de plus-valoarea adusa de individ in sectorul lui de activitate !
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367