REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ludovic Orban, un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea și a lui Călin Popescu Tăriceanu

Ludovic Orban, un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea și a lui Călin Popescu Tăriceanu

Replica API 6 iulie 2018 | 03:28 412

”Dragnea şi Tăriceanu au forţat adoptarea unui Cod Penal care serveşte doar infractorilor.”

Conform ultimelor declarații ale președintelui PNL Ludovic Orban, PNL se pregătesțe să sesizeze Curtea Constituțională modificările aduse Codului penal. În plus, sunt în discuții demersuri la nivel european pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestui cod legislativ.

”N-a contat opoziţia puternică din societatea românească. N-a contat opoziţia politică din Parlament. N-a contat poziţia Comisiei Europene, poziţia Departamentului de Stat al SUA, poziţia GRECO, scrisoarea celor 12 ambasadori ai celor mai importante state din NATO şi UE, decizia Comisiei de monitorizare a APCE, care a aprobat solicitarea PNL şi a sesizat Comisia de la Veneţia. Dragnea şi Tăriceanu au forţat adoptarea unui Cod Penal care serveşte doar infractorilor şi este împotriva cetăţenilor români corecţi, cinstiţi, care au respect faţă de lege şi pe care îi expune riscului major de a fi victime ale infracţionalităţii scăpate de sub control. România va avea de suferit din cauza acestor iresponsabili obsedaţi de distrugerea sistemului de justiţie din România, disperaţi să îşi scape pielea”, a declarat Ludovic Orban.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LUDOVIC tine-o in tine
4
0
CACATUL UNGURESC IAR EMANA AFARA CU ORBANUL DIN TARA HUUUOOOOO BOANGHEN IMPUTIT BUDOSH MOGHIORUL
2
1
Sugi pula dragnea
0
5
batalia nu e pe justiei ci pe controlul ei. doua gasti, se lupta s-o subordoneze, o gasca politica si cealalta a statului paralel. amandoua urmaresc acelasi scop, sa foloseasca instrumentul justitiei in anihilarea adversarilor politici si a competitorilor incomozi din sfera economica. asta-i miza, restul e vrajeala pt BOBOR.
4
2
Te santajaza dna pe tine si alti borfasi ca tine.
7
2
Orban e un mare bou care nu stie cum sa se mai faca remarcat. Gata cu justitia securitatii. Vreti voi sa aveti pe toti in mana. Sa va faceti jocurile. Uitati. Justitia trebuie sa fie dreapta si egala ptr toti.
10
4
un neica nimeni ,nu citim ,nu comentam ce scrie sau spune acest pacalici politic sau acolitii sai turcanu,prisca,vranceanu, alte nulitati politice
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218