REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ludovic Orban vorbește despre TRĂDAREA de la moțiunea de cenzură

Ludovic Orban vorbește despre TRĂDAREA de la moțiunea de cenzură

Replica API 20 iunie 2019 | 00:44 465

Ludovic Orban susţine că moţiunea a picat din cauza măsurilor luate de PSD şi ALDE de a-şi ţine parlamentarii în bănci pentru ca să nu voteze, a declarat liderul PNL la Digi24. În plus, mulţi dintre reprezentanţii puterii care au vrut să sprijine moţiunea au fost determinaţi să se răzgândească printr-un ''troc cu funcţii''.

''Moţiunea a picat pentru că au fost oameni care nu şi-au respectat promisiunile. Am avut înţelegeri cu foarte multi parlamentari. Aici îmi asum câteva lucruri, noi am tratat cu maximă seriozitate această moţiune de cenzură, am obţinut cel mai mare scor şi am fi obţinut un scor mult mai mare dacă era o prezenţă mai mare la vot, pentru că am avut absenţe, inclusiv dintre independenţii care erau cu noi, plus parlamentarii cu care am discutat individual şi care şi-au exprimat intenţia de a participa la vot şi a ne susţine nu au avut curaj să iasă din bănci. Pentru că a fost decizia luată şi la PSD şi la ALDE să-i ţină în bănci, chiar i-a ameninţat cu excluderea'', a explicat Ludovic Orban, după ce doar 200 de voturi au fost strânse pentru moțiune, când liderul PSD dădea asigurări, cu câteva zile înainte, că are cel puțin 215.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnilor penelisti va spun din surse ca la DGASPCconstanta e unu Dinica care acum 12 ani a avut lafel ca Dragnea angajaticare le lua el salariile la Techirghiol CRRNP faceti cercetari acum face pe corectul
0
0
Cand cei de categoria joasa a lui Orban vor veni la putere din cauza prostiei populatiei indobitocite de lozinci va fi in sfarsit inceputul. Da,este nevoie de o tragedie ,de o intoarcere brutala la cacat ca romanii sa inceapa sa-si verifice nu doar mesajele feisbuciste si parerile induse de securisti si sa se umple de ura mai ales impotriva celor ce chiar fac ceva bun sau sunt pur si simplu buni dar marginalizati. Da,romanii merita cam ce vrea Iohannis,Base,Ciolos,toti astia mai sandilii.Merita si sigur vor obtine prin vot tot raul din Europa,spre satisfactia stapanilor de sclavi moderni.
5
1
In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
4
0
Parca il si vedeam pe Ludovik prim ministru.... Dea aia se oftica k a scapat ocazia. De ras , de plans de drak sai ia.
6
0
ati luat ....ce luati de mult ! cu un prost ca tine nici nu se poate lua altceva .
6
0
papagaluleeeee ti-ai batut joc de fraieri
9
1
Taci boschetari notoriu.
11
0
Dar tu nenea Orban ce ai promis ? Sex gratis ?
10
1
PeNaLi nu v-ati unit cu Uniunea Securistlor Romani sa puneti de o labareala
11
0
Iar ai supt pula la tot pesedeul betivnule...Orban am crezut ca numai mie imi sugi pula dar esti o zdreanta sugi pula si la dusmani.
10
1
Ati umplut-o de sange.De cand e Orban liderul PSD?Vezi ultima fraza!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614