REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Lui Cătălin Grasa îi expiră mandatul de manager interimar la Spitalul Judeţean!

Lui Cătălin Grasa îi expiră mandatul de manager interimar la Spitalul Judeţean!

Replica API 9 noiembrie 2016 | 00:30 527

La mâna Ministerului Sănătăţii

La mâna Ministerului Sănătăţii

Cătălin Grasa

În data de 23 noiembrie doctorului Cătălin Grasa îi expiră mandatul de manager interimar al Spitalului Judeţean Constanţa. Amintim că Grasa a fost numit pe funcţie imediat după ce fostul manager, Dănuţ Căpăţână, a fost reţinut pentru fapte de corupţie. Reprezentanţii Consiliului Judeţean ori Consiliul de Administraţie al unităţii medicale nu au reuşit până în momentul de faţă să organizeze vreun concurs pentru postul de manager, timpul fiind „foarte scurt”, aşa încât a fost solicitat, de la Ministerul Sănătăţii, un punct de vedere cu privire la posibilitatea prelungirii interimatului lui Grasa cu încă 6 luni. „Se aşteaptă un răspuns, pentru a fi siguri că nu se încalcă în vreun fel legea cu prelungirea interimatului”, a confirmat, pentru „Replica”, vicepreşedintele CJC Daniel Learciu. Acelaşi lucru îl susţine şi Cătălin Grasa care spune că, în condiţiile actuale, nu mai este timp pentru lansarea anunţului privind organizarea unui concurs care să aibă loc până pe data de 23 noiembrie. Dar, a adăugat Grasa, în momentul în care va fi organizat concursul, cu siguranţă va candida.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apropps mai asa zis medic tu ai depus acel juramint a lui hipocrat.Intreb desi is sigur ca nu.Asta din ce mai vb lumea ca de nu se poate ca toti sa dezinformeze.Politicianule.
1
0
ai grija barbate ca esti inregistrat ai grija ca ti se va gasi nasu si nu ai sa mai ramii mult acolo pe acel tron platit super de directoras.nu ai suflet nu ai inima credema ti se coace stai linistit psdistule asa zis director.doctor nu mai esti de hahaht.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614