REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lui Dan Petrescu i s-a făcut rău după meciul cu Alania! Dinamo Moscova are şanse minime să se califice în Europa League!

Lui Dan Petrescu i s-a făcut rău după meciul cu Alania! Dinamo Moscova are şanse minime să se califice în Europa League!

Replica API 19 mai 2013 | 00:00 86

Dinamo a pierdut după 14 meciuri în campionat! Echipa antrenată de Super Dan a pierdut cu Alania, scor 1-0.

Dan Petrescu a cedat nervos după meciul cu Alania Vladikavkaz, 0-1, având nevoie de intervenţia medicilor pentru a-şi reveni.

Incidentele din finalul partidei şi-au pus amprenta asupra sănătăţii antrenorului român, după ce jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie, fiind cu greu despărţiţi. Dan Petrescu a fost şi el agresat de jucătorii echipei adverse.

Dinamo Moscova, echipa antrenată de Dan Petrescu, ocupă locul 6 în campionatul Rusiei cu o etapă înainte de final, ultima poziţie care duce în cupele europene, notează gsp.ro.

Tehnicianul lui Dinamo Moscova n-a mai putut ajunge la conferinţa de presă, în locul său fiind trimis "secundul" Emil Caras. Dan Petrescu a ajuns pe mîna doctorilor din cauza unui puseu de tensiune, anunţă şi ziare.com.

După 0-1 la Vladikavkaz, Dinamo mai are şanse minime să se califice în Europa League!, scrie şi sport.ro.

Iată cum a motivat secundul lui Petrescu, Caras, absenţa tehnicianului de la conferinţa de presă: "Îi e rău, nu poate să vină".

Ziariştii aşteptau explicaţii pentru jocul mult sub aşteptări al echipei lui Super Dan şi au fost dezamăgiţi când l-au văzut pe Caras. Mai mulţi dintre jurnalişti au spus că Petrescu a vrut doar să evite întrebările incommode, arată sport.ro

Update:

Pentru Dan Petrescu, deplasarea de la Alania Vladikavkaz a fost cel mai tensionat meci al sezonului. Dinamo Moscova a pierdut cu 1-0 în faţa ultimei clasate, iar nervii au izbucnit în finalul meciului, când jucătorii s-au luat la bătaie, după o intrare a lui Kokorin. Arbitrul a arătat nu mai puţin de 4 cartonaşe roşii, câte două de fiecare parte.

Legendarul Valery Gazzaev, preşedinte şi manager la Alania, îl acuză însă pe Dan Petrescu că se face vinovat pentru incidentele din teren. Antrenorul în vârstă de 58 de ani susţine că nervii au crescut în teren, după ce Dan Petrescu a avut un comportament ieşit din comun pe marginea terenului. Gazzaev spune că, la pauză, Petrescu s-a certat cu arbitrii, a lovit pereţii cu picioarele şi a spart uşa de la vestiar.

Fostul selecţioner al Rusiei îl critică pe Dan Petrescu şi pentru faptul că n-a venit la conferinţa de presă, pe motiv că are probleme de sănătate. În opinia lui Gazzaev, românul a arătat lipsă de respect pentru fotbalul din Rusia şi ar trebui sancţionat.

"Îmi pare rău că jucătorii n-au putut să-şi stăpânească nervii până la finalul meciului, dar consider că nu este doar un accident. Pasiunea lor s-a suprapus cu provocările lui Dan Petrescu. Sunt extrem de supărat pe comportamentul său.

La sfârşitul primei reprize, a făcut gesturi de indignarea arbitrilor fără să aibă motive clare, a mers la vestiar, a lovit pereţii cu piciorul, apoi uşa vestiarului. Retorica sa şi indignarea fără sfârşit la fiecare fluier al arbitrilor i-au împins pe jucători să aibă intrări dincolo de limita regulamentului, iar asta a provocat bătaia din finalul meciului.

Şi nu e prima dată când Petrescu face aşa, deşi trebuie să menţionăm că el este oaspete în ţara noastră şi ar trebui să aibă grijă ca mentalitatea şi comportamentul său să respecte legile care există în fotbalul rus. De exemplu, să te prezinţi la conferinţa de presă, nu să-ţi trimiţi colaboratorii. A invocat motive de sănătate, dar a avut suficientă sănătate încât să rupă uşa de la vestiar.

El trebuie să fie conştient că în Rusia se câştigă mulţi bani. Şi să înţeleagă că trebuie să fie un exemplu pentru jucători. Întrebarea mea este următoare: de ce observatorii meciurilor îi permit românului să aibă un asemenea comportament inadecvat?", a declarat Valery Gazzaev, conform Sport Express.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218