REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Lui FĂGĂDĂU i s-au UMFLAT MUȘCHII: NU mi-e FRICĂ de tine, COMĂNESCULE!

Lui FĂGĂDĂU i s-au UMFLAT MUȘCHII: NU mi-e FRICĂ de tine, COMĂNESCULE!

Replica API 20 august 2020 | 13:52 5569

În cadrul unei conferințe de presă, prin intermediul căruia și-a lansat candidatura, a vorbit și despre relația cu partidele politice.

”Am avut o colaborare rodnică cu Partidul Mișcarea Populară și vreau să le mulțumesc pentru parteneriatul extrem de serios pe care l-am avut. Cu toate că am avut această majoritate i-am oferit Partidului Național Liberal conducerea a două comisii de specialitate. La Constanța nu se mai vorbește de corupție!" a declarat Făgădău.

”La Constanța nu se mai vorbește despre corupție, se vorbește despre transparență. Toate ședințele de consiliu local au fost transmise în online și toți constănțenii au putut avea o voce. Nu am niciun milimetru neinvestigat, neurmărit din viața mea, din activitatea mea. Nu am nimic de ascuns. Sunt conștient că nu va fi chiar o campanie pozitivă. Salut pe cei 14 contracandidați, salut și cele trei doamne înscrise în cursă. Le invit pe doamnele din Constanța să intre în politică. Mă bucur să avem 4 independenți. Partidele tinere sunt pline de entuziasm și m-am bucurat să văd că USR PLUS are o echipă tânără și îi încurajez să rămână la fel de vocali. Constat cu regret că nici de această dată PNL nu are candidat la Constanța. Președintele PNL Constanța nu și-a asumat vreo candidatură, iar candidatul dreptei este candidatul lui Gabriel Comănescu. Mă aștept la aceleași mizerii din partea candidatului Comănescu. Nu îmi este frică de COmănescu și de mijloacele lui. Îl întreb de ce aruncă zeci de milioane de euro într-un învins și nu dă bani spitalului, care i-a salvat candidatul”, a spus Făgădău, care a completat:

Domnul Comănescu să-și plătească furnizorii, să restaureze Casa cu Lei și să nu ne mai insulte atât de mult că nu îmi este frică de tine, domnule Comănescu și nici de cei care sunt în spatele tău. Nu am nimic de ascuns. Eu am ieșit și cunosc Constanța intestinal. Eu știu toate danele din port. Nu cred că le știe Comănescu.”.

S.H., D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Bunuruza. Comanescu este in top 20 Forbes Romania si nr 1 in Dobrogea.
0
0
Fagadau,problema ta nu este Comanescu sau oricare alt concurent la scaunul de primar.Iti place sa vorbesti, sa te auzi filozofand desi esti jalnic,dar uiti de "scheletii" tai : inutilul consilier Petre Mihai-care este un O profesional dar se caca pe el ca este..dl consilier, puscasul col.r. Emil al lui zip si alti idioti platiti din banii nostrii.La fel si ciuruirea strazilor de Raja lui Stroe, de nesimtirea lui Moga, Babus jr si restul gastii de golani psdisti.Si tu te rezumi la un contracandidat!?Prostule,tu trebuie sa impresionezi electorii,nu concurentii tai! Aaa,pe Babuin cand il scuipi?
2
2
Cine plm e Comanescu asta?
6
3
Mare dar MARE am zis primar avem...
7
2
Paiata lu mazare ia spune cate contracte are mazare prin interpusi cu primaria coruptiei?
12
6
...Lasa-l pe Comanescu...mai bine ne spui cate din terenurile din dosarul celebru al Retrocedarilor au intrat in proprietatea municipalitatii ...nu ne mai umple capul cu prostii de-astea cu Comanescu ....doar ca sa ne muti gandurile...si poate ne mai spui cate ceva si despre Blue Beach Studio si despre blocurile cu 8 etaje ce se vor ridica pe locul cladirilor cu doar doua etaje din Mamaia....
24
3
De ce nu lasati lumea sa comenteze la articolele despre Murad sau Ploscaru? Va este teama ca vor avea frigiderele pline sau v au dat banuti, ori alte foloase? Rusine!!!!!
24
0
Mare, cand afirmi asa ceva!
12
1
Babu este plecat la studii, isi ia diploma de siti menajer
20
1
Vei pierde.Fa ti bagajele.Drum bun. Dreptate.
19
10
Ai prins glas bulangiule?
21
7
Muye psd muye fagabou. Draq de lepre zdrente si secaturi
26
12
ZIC ASA DE CE I-AR FI FRICA OARE.oMUL A FACUT TOT CE TREBUIA SI BINENTELES VA CONTINUA.CEI CARE NU IL HALESC POT SA IL DECALOTEZE LA MAI MARE SI SA II EXECUTE O FELATIE SA SE INVETE MINTE.LEPRELE SI LINGATORI DE CLANTE SA FIE LINISTITI.PNL SI VERGIL IS MORTI POLITIC IN PAPUSOI DE MUUULT.NE RIDEM DUPA ALEGERI DEALDE VERGIL SI SI DEALDE HUTUCA.
8
26
Cu o echipa din care fac parte Raducu Popescu, atarnator de elita si Daniel Georgescu, bucatar cretin, Fagadau nu are cum sa piarda.
10
17
Norocul tau,Fagadau,s-ar putea sa fie tocmai Chitac!Daca iesea PNL cu un alt candidat,poate aveau sanse mai mari! Asa,lupta se anunta stransa,in dezavantajul vostru este faptul ca ati condus din 2000 incoace atat orasul cat si judetul ,lumea s-a cam saturat de voi si coruptii vostri! Problema pentru multi dintre voi este ca dupa alegeri vor ajunge sa traiasca doar din salarii,altii vor trebui sa-si gaseasca loc de munca si nu prea stiu sa faca nimic!Relatia ta cu Samara cum merge? Si mai sunt si altii care te sprijina si te-au sprijinit!
29
3
Babu de ce lipseste? Monteaza stalpisori pe ultima suta de metri sau colecteaza spagi de la makinonii lui la cafea pe tomis? Unde e tot timpul in loc sa fie la birou. Degeaba l-ati scos de pe lista acest infractor notoriu v-a adus dezastrul... si cate mai urmeaza
26
3
Nu e tocmai inteligent sa iesi public sa te razboiesti cu Comanescu, e ca si cum un pechinez ar latra catre un ciobanesc.
32
10
Fagadau a baut suc seven'up sau a mancat spanac si i sau umflat muschi !
26
4
Din pacate marirea de pensii si alocatii s a legiferat pe o PROgNOZA de crestere economica de 5-7 % si nu pe o crestere reala ! Cred ca nici in conditii economice normale nici un guvern nu ar fi putut sa garanteze ca respectva crestere economica s ar fi putut produce...dureros dar real....
17
1
Nu mi-e frica,nu mi-e frica,de bau,bau,pentru ca am fost primar atatia ani si Constanteni au vazut cat de bun sunt,din cauza asta tot pe mine ma vor vota pentru ca eu sunt raul cel mai mic vorba postacului de la 13.41.
14
4
astilalti o sa piarda mult pentru ca nu au marit pensiile cu 40% cat s-a promis, asta e clar
5
12
M uit pe lista cu candidati si vad nu mai lepre asa ceva mai rar sa nu ai unul mai de Doamne_ajuta cu care sa votezi . Hai sa va chisss in freza si sa va voteze moartea
9
4
sugatori ordinare care sunteti!!!!!
13
1
Fagadau o sa iasa Primar! Decat panaramele celelalte, il prefer pe el, adica, raul cel mai mic.
13
37
Blat blat bla
10
1
Fagabou sa iti iau la pula pensionarii si asistatii sociali care te voteaza
23
6
daca si-asa stii toate danele si strazile ar trebui sa fii taximetrist !!! Dupa ce stai cativa ani la Poarta Alba !!! Muie cu mult cacat !!!
23
2
...eu cred ca i s-au umflat coaiele, nu e eligibil de femei. se lauda cu rahaturile pe care le-a facut de parca nu era in fisa postului sa faca ce a facut si ce mult a mai ramas de facut in orasul asta. de parca l-a obligat cineva cu pistolul la tampla sa candideze, el saracu nu a vrut... deci ma repet...muie psd, multa muie...
23
2
....cunosc Constanta intestinal. Dar rectal?
31
3
nu mai inteleg nimic,tu ii dai aut de bloc fara parcari pe Lapusneanu si acum il atci? nu a mai trimis betoane la machidonii tai care lancezezc pe Mio,Filicori..
23
1
cu decebal, de 2 saptamani este foarte nervos,a cedat,la ce?doar el stie.facand o comparatie cu decebal din campania trecuta decebal actual este unul foarte nervos,probabil ca nu mai este asa sigur de victorie,probabil usor usor este parasit si lasat singur ceea ce ii creaza o stare de disconfort si genereaza o stare nervoasa extrema,decebale,iti recomand niste valium baiat,calmeaza te,tot tu castigi,si nu pt ca ai fi vreo eminenta ci pt ca in cta nu ai adversar... plm, fi mai calm nebunule sa nu iti crape vreo vena in creier
18
6
Banii nostrii cand ni-i dai Comanescule? Nu suntem sclavii tai, si nici batjocora ta!Te plangi ca nu ai bani, dar sa pompezi milioane de euro in Chitac , gasesti! Ti-a dat tatucul tau, batranuil securist Basescu zis si Petrov? Dumnezeu e sus si vede!
16
13
Primarule esti un nemernic
32
10
S-a dat si ulei si zahar la evenimentul asta sau...?
31
5
cat ai fost paharnicul meu, nu ai invatat nimic mai Fagaboule ! Ti-am zis sa furi cu doua maini cum am furat eu si tu ai furat doar cu o mana. Daca nu te mai voteaza astia oare o sa iti ajunga spaga primita toata viata ? Pai vezi . . . . . . ti-am zis clar. . . fura cat poti acum ca dupa nu se stie ! Offf, prost te am !!!
31
6
la el stie toate danele dar orasul.arata jalnic,nimic bun ptr constanteni
44
1
Cel mai slab primar din istoria orasului
56
9
Ce interesant! fagadau a fost consiliat gresit sa l muste pe Gabriel Comanescu! Mai stroe, mai fagadau...va pripiti, mai ganditi va! Cine v a mintit ca nu faceti parte din tr o grupare corupta? Mai baieti, sunteti exponentii CORUPTIEI din Constanta, pe noi, cetatenii, ne intereseaza sa NU NE MAI FURATI, sa NU VA MAI BATETI JOC DE NOI, samd. NU NE INTERESEAZA DACA COMANESCU A RESTAURAT CASA CU LEI sau DACA COMANESCU STIE TOATE DANELE DIN PORT! Imi confirmati pe zi ce trece ca NU MAI MERITATI NIMIC!!! Hai domnule profesor CHITAC, vino mai repede sa restabilesti NORMALITATEA, sunt prea umiliti!
45
6
Si care e faza ca, Comanescu il sustine pe Chitac? Deocamdata tu ca primar nu ai onorat promisiunile din 2016, si trebuie sa pleci. Faci si te lauzi cu lucrari banale, pe care le face orice primar de sat sau comuna. Ditamai orasul si tu te lauzi cu lucrari banale, de 2 lei.
55
10
....sunt curat murdar, nu sunt corupt domne'...incasarile le face Vanturache intre orele 9-17.Va multumesc, sa mi mai dati 4 ani ocazia de jefuiala sclavii mei!
32
5
sa dispara psd
31
9
Comanescu e directorul de la Grup Servicii Petroliere, e omul din spatele lui Vergil Chitac de la PNL.
32
7
Cine e Comanescu?
14
8
Of, ce vremuri au apus pentru voi. Cum se mai schimbau banii cu sacosele... Ai draku astia cu sistemul lor bancar si cu cardurile astea cu 666, abia mai poate omu sa ia un ciubuk, ceva...
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369