REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lui FĂGĂDĂU îi este FRICĂ de constănțeni și face întâlniri ONLINE

Lui FĂGĂDĂU îi este FRICĂ de constănțeni și face întâlniri ONLINE

Replica API 25 august 2020 | 18:53 1751

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a organizat, marți, 25 august a.c. o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri, în vederea stabilirii principalelor obiective pentru înființarea Organizației de Management al Destinației MamaiaConstanța.

Agenții economici care activează în domeniul turismului și au interes în această industrie au fost informați cu privire la intenția constituirii OMD Mamaia – Constanța în cadrul unui parteneriat public – privat, cu scopul de a veni în sprijinul dezvoltării și promovării destinației turistice, prin gestionarea resurselor naturale și antropice din destinația turistică Mamaia – Constanța, cu implicații directe în conservarea resurselor turistice, în creșterea circulației turistice și a volumului de încasări din turism la nivel local și național.

Grupului de lucru coordonat de viceprimarul Costin Răsăuțeanu i s-a alăturat și Anca Nedea Pavel, directorul Organizației Patronale Mamaia-Constanța. De asemenea, a fost invitat să participe și Cătălin Țibuleac, având în vedere vasta sa experiență în gestionarea turismului deltaic.

La întâlnirea on-line au participat aproximativ 30 de reprezentanți ai mediului de afaceri și ai autorității publice locale, demarând astfel procedurile de înființare a Organizației de Management al Destinației: centralizarea cererilor de participare în calitate de membru fondator la constituirea OMD și a documentelor de identificare a fiecărei persoane juridice, elaborarea proiectului de HCL în vederea aprobării participării municipiului Constanța ca membru fondator, a cotei de participare la asociere, precum și definitivarea Statutului și a Actului Constitutiv.

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
votez fagadau decat un chitac care este un om insipid fara nici o atractie spre bine pa toate strazile din oras sunt arucate pliante cu chitac va dati seama cat este de iubit.
1
2
F bine. Mai ales ca s-a umplut de flegme in Tomis-uri la ultimele alegeri. Cea mai buna campanie, online si vizitarea elitelor din Poarta6
1
0
Votezi pe pizda ma-tii, lingau jegos!
2
1
Este clar ca e campanie electorala, dar trebuie evaluate pozitiv realizarile orasuluj. REPLICA e citita de sustinatorii opozitiei...aia care cica e la constanta si vorbeste o data la 4 ani. VOTEZ FAGADAU
1
10
Sa ii fie!!! PLATIM PARCAREA IN ORASUL NOSTRU IN CARE PLATIM TAXE SI IMPOZITE????? UNDE SE DUC BANII?? IN BORDURI SI STALPI?? RUSINE!!! SA SCOATA TAXA DE LA PARCARE!!!
5
2
Anca Nedea se baga si ea ca musca in curu calului. Ancutza, ai fost pe la utza utc-istului Copos pe vremuri, dar vremea ta a trecut, tu asta nu intelegi !
4
0
Babu se vrea city manager, asta daca Pinochio mai vede scaunul de penar . Primar
8
0
Cine e TIBULEAC
0
0
Unde l-ati pitit bre pe Mitica Babu? Combinatorul sef de primarie sef de mafie sef de oras. Mare boss te-ai ascuns la cafenea? Sa nu te alerge angajatii primariei pe care i-ai batjocorit? Sau constantenii de la care ai furat ca sa montezi un milion de stalpi. Stalpii lui Babu? De ce oare? Ca banii ajung la tine?
12
0
Sa-l voteze cei treizeci,restul ii dam ceea ce merita,placuta suedeza.asta ne-a dat si el patru ani.
8
3
Nu poate conduce acest oras, oricat incearca, e depasit de situatie. Nu merita reales.
12
1
Fagadau nu vrea sa dea bani la scoli pentru dotari covid, dar in fiecare an se afisa cu directoarea la liceul Ovidius iar acum anunta ca nu sunt bani. Pentru scolarii constanteni pesedistii lui Fagadau nu au bani. Mai votati PSD daca vreti sa cotizati continuu pentru liceu si dna directoare
15
1
Muiela Pascal? Mastodoanta? Pacat...
5
0
Fagadau se pisa pe Replica plm. Fagadau nu vrea sa le semneze viermilor de la replica plm contracte de publicitate. Slugile de la replica lui N.T. ii sug pula lui Stroe Felix, lui Moga Nicolae si restul atarnatorilor psdisti Babus jr, Tit Brailoiu, panarama lui Dumitrache, Visan George. RAJA Constanta plateste mii de euro viermilor replica.
11
5
O mamaie si Decebal corcoitul
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218