REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lukașenko acuză Kievul că a tras cu rachete spre Belarusului

Lukașenko acuză Kievul că a tras cu rachete spre Belarusului

Replica API 2 iulie 2022 | 00:00 1080

Președintele belarus Aleksandr Lukașenko a afirmat sâmbătă că Ucraina a încercat să lovească facilităţi militare de pe teritoriul belarus în urmă cu trei zile, dar că toate rachetele trimise de ucraineni au fost interceptate, a relatat agenția de stat Belta, potrivit Reuters.

Lukașenko, care nu a furnizat vreo dovadă în susținerea afirmațiilor sale, a mai spus că Belarusul nu vrea război cu Ucraina, dar că va lupta în caz că teritoriul său va fi invadat.

Armata ucraineană nu a comentat deocamdată acuzațiile, notează Reuters.

„Ne provoacă. Trebuie să vă spun, în urmă cu trei zile, poate mai mult, o încercare de a lovi facilităţi militare de pe teritoriul belarus a fost făcută de pe teritoriul Ucrainei”, ar fi declarat președintele Lukașenko, conform agenției oficiale Belta, scrie hotnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-mi bag pula, iar a venit farmacistul asta. Baga-mi-as p**a in ma-ta, fiule! Alta replica mai stii? Mortii ma-tii de copil idiot. Vezi-ti de desenele tale animate! Esti acelasi poponar care scrie prima jumatate a propozitiei la rubrica NUME si cea de-a doua jumatate o scrie la COMENTARIU. Fix acelasi adolescent care are impresia ca viata e ca in desene animate! Sa inteleg ca au luat vacanta ignorantii astia mici? Ca prea mananca rahat la absolut toate stirile scrise pentru oameni maturi.
21
0
care a uitat sa-si ia pastilele cred ca lucreaza prin redactia replica ca isi mai da si multe like-uri la comentarii!!!
0
0
Russian famine cannibalism pe google imagini. Vezi cine au fost, cine sunt si cine vor fi intotdeauna rusii? Niste satanistii canibali. Din milioanele alea de canibali rusi care au mancat carne de oameni, s-au nascut generatile de rusi de astazi. Practic, ei au fost BLESTEMATI de catre Dumnezeu, pentru incalcarea grava a Cuvantului Domnului. Sa nu ucizi, sa nu consumi carne cu sange, cu viata in ea etc. Blestemele alea nu se opresc la indivizii respetivi si se duc mai departe prin copii, nepoti si toti cei care duc ADN-ul pacatosului mai departe.Daca un urmas face Voia Domnului, rupe blestemul
10
0
Dar razboiul asta nu va avea loc, pentru ca se ajunge automat la razboi nuclear si se duce pe p**a toata planeta. Puteti dormi voi linistiti! Rusia e constienta ca va fi calcata in picioare de NATO in primele 3 zile, a zis-o Putin cu gura lui cu putin timp inaintea invaziei si a anuntat ca isi pune "fortele nucleare" in alerta, asta ca un mesaj pentru NATO, sa nu se bage. China ce interes are sa ajute Rusia, prostii satului? HAHAHA! China are nevoie SA VANDA, ba prostilor! Rusii sunt saraci lipiti! China are nevoie de "clientii din occident", pentru a hrani 1.5 miliarde de chinezi.Ati inteles?
2
0
Ce razboi, ba copilule! Pune dracului burta pe carte si lasa politica si geopolitica pentru adulti. Sunt cel putin 32 tari NATO care pot ajunge in Moscova in primele 3 zile, in caz de "razboi mondial". Se vede ca ei spalat grav pe creier de sosocisti din jurului scroafei Diana IOVANOVICI SOSoaca, a carei mama e o dama usoara facuta posta in loja masonica din Romania. Nu mai intru in detalii ca iti iei mare eroare fatala in sistemul de operare. Sa revenim, NATO poate parasuta cateva zeci sau sute de mii de parasutisti in Moscova inca din primele 2-3 zile, si asta cu avioane stealth.
2
0
esti spalat pe creier, lumea deja vede adevarul! daca cineva se caca la poata ta ii dai in cap, cam asta a facut nato cu rusia! si nato vrea sa ne tarasca si pe noi in razboi din pacate cu indobitociti ca tine reusesc. dupa ce s-au retras din afganistan amerlocii aveau nevoie de un nou teatru de lupta sa-si vanda vechiturile. Norocul nostru ca mai sunt generali care gandesc!
0
1
Pai armata lui Putin este demonizata pe drept caci ei au atacat Ukraina cica pentru ca sa o elibereze de nazisti si acolo au omorat mii de civili si alte milioane au fugit din fata rusilor cautandusi refugiu in toata Europa,ori aici Ukraina a atacat Belarusul doar in inchipuirile lui Lukasenko care prin declaratia asta incearca sa justifice un eventual atac asupra Ukrainienilor in fata intregi lumi nu fata de bielorusi pentru ca aia il stiu daia nici nu l-au votat dar la tinut Putin cu forta in functie in ciuda demonstratiilor masive ale bielorusilor care au durat vreo trei luni.
0
0
nu ti se pare de demonizarea aia a inamicului de care spui tu se aplica rusilor mai psihopatule?
0
0
Asta inseamna propaganda de razboi, manipularea propriei populatii si DEMONIZAREA inamicului, astfel incat sa-ti confingi soldatii ca inamicul este diavolul in carne si oase si ca poti sa-l ucisi, sa-i violezi familia, copiii, parintii etc. Fix asta fac soldatii rusi! Pentru ca au fost manipulati si multi dintre idiotii aia au impresia ca lupta impotriva nazistilor din WW2, sau ca daca nu "isi apara Rusia" acum, "nazistii" vor purta razboiul asta pe teritorile Rusiei si vor face exact crimele astea de razboi impotriva famililor soldatilor rusi. Sa ucizi si sa mori pentru 1500lei lunar? WTF?
7
0
Trei la mana, nu pot convinge populatia Belarusului sa intre in razboi impotriva Ucrainei DECAT PRIN FALSIFICAREA UNOR ATENTATE TERORISTE impotriva Belarusului, "facute" de "nationalistii ucraineni" sau "nazisti". Nu este evident? Asta au facut si in Rusia prin false atentate teroriste "ale cecenilor". Apoi au falsificat false atentate teroriste sau epurari etnice in regiunile cu vorbitori de limba rusa din Donbas, Ucraina. Apoi au incercat la fel si in Transnistria cu false atentate teroriste si daca Doamne fereste ajung in Odesa, vor intensifica atentatele in Transnistria.
7
0
Doi la mana, satanistii din Rusia pot folosi ca "mercenari" intreaga armata a Belarusului. Poate o face deja, folosind-o in sud-est pentru intarirea pozitilor, "in secret". Plus de asta, au recrutat "soldati" saraci, d-aia vai de mortii lor, din sud si est de Siberia, aia din popoarele subjucate si invadate nejustificat de Rusia de-a lungul istoriei. Popoare care au fost tinute ca niste ZOO de oameni, nu s-a investit nimic, i-au tinut ca slugi pentru interesele si bugetul Rusiei "moscovite".Demni de mila! Pentru 1500lei pe luna ii trimit sa ucida oameni nevinovati in Ucraina, apoi ajung in IAD
7
0
Belarus sau Belarusului?.Vai de pwlla voastra analfabeti.Sunteti precum pestii care le facet reclama zilnic.Analfabetul la analfabet trage.
0
0
Da, ma, da! Si marmota invelea ciocolata in staniol! Ucraina nu are niciun interes sa atace Belarus si sa-si atraga inca un inamic in lupta. Ai dracului rusi satanisti mincinosi, cat de mult pot manipula. Una la mana, daca Lukashenko pierdea alegerile, Rusia pregatize invazia Belarusului. Dovezile au fost facute publice de catre gruparea Anonymous. Deci poate isi deschid ochii tractoristii astia din Belarus si scapa din jug odata pentru totdeauna, ca sunt slugile Rusiei si nu mai au scapare. Absolut toata planeta il vede acum pe Lukashenko drept "noul Ceausescu". De ce oare? La fel va fi ucis!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218