REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Lume panicată, după ce s-au văzut flăcări în zona combinatului Petromidia! VIDEO

Lume panicată, după ce s-au văzut flăcări în zona combinatului Petromidia! VIDEO

Replica API 26 martie 2018 | 01:07 878

Locuitorii din Mamaia Sat au fost în alertă, după ce au sesizat o flacără în zona rafinăriei Petromidia din Năvodari. "Nu este acea flacără de evacuare a gazelor, e altceva", susţin oamenii.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea susţin că nu au primit nici o solicitare în zonă!

Conform unor surse, ar fi existat o problemă în cadrul combinatului, însă nu un incendiu: "A fost o cădere de tensiune, situaţia a revenit la normal".

Reprezentanţii combinatului nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti dreptate o parte din eu sunt foarte profesionisti , dar nu trebuie sa fii mare specialist in rafinarie ca sa iti dai seama ca unii nu au ce cauta acolo faptul asta o dovedesc accidentele soldate cu morti din ultimi ani , care a fost cauza acelor accidente ?? oamenii stau cu frica dupa toate cele intamplate asa ca ai grija sa nu te duci tu la culcare inainte de termen cand esti trimis sa faci vre-o manevra sau sa executi o lucrare unde nu au fost respectat normele SSM
1
1
Toti sunt mari specialisti in rafinarie si petrochimie. Vedeti-va de treburile voastre, si uitati-va la voi in curte nu va uita-ti peste gard. Nici nu stiti ce este aia o facla, si de ce arde . Repede sunte-ti ahtiati dupa senzatii tari, sa vedeti cine a mai murit la Midia. Asta va intereseaza. OOOO eu am vazut primul focul Acolo , la Midia , lucreaza oameni cu experienta si care stiu foarte bine ceea ce fac. Asa ca duceti-va la culcare linistiti, ca nu se intampla nimic.
2
0
Doamne ce oameni prosti. Se vede clar si pe filmare ca sunt niste cosuri de evacuare a gazelor. Cum dracu sa fie incendiu la rafinarie cand se vede ca flacara arde la 20-30 metri deasupra solului.
6
2
Sa si miste fundurile grase ziaristele voastre si sa verifice
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102