REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Luminița Nagy

Luminița Nagy

Replica API 5 martie 2019 | 00:00 1575

Luminița Nagy, directorul delegat al Casei de Asigurări Constanța, se află pentru prima oară în postura de șef al unei instituții. Încă nu s-a obișnuit cu acest statut și...nici cu presa. Sau sunt fițe? Nu se știe, cert este că toate drumurile duc către ...purtătorul de cuvânt. Face ce face, numai să nu ajungă în ”gura presei”. Dar, iată că a ajuns. Se poate și așa!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alupiguscucoana
1
0
Articol de exceptie, tot incerc si nu reusesc sa inteleg logica ziaristului: oare ce a vrut sa transmita? Articol idiot, vadit tendentios, cu scopul exclusiv de a discredita. O cunoaste cineva pe aceasta doamna? Postura de sef la are se refera neinspiratul ziarist este de fapt un banal interimat ca urmare a plecarii la plimbare a lui Mirel, plimbare necesara indealtfel.
1
0
Eu nu stiu cine e doamna asta, dar analfabetilor de ziaristi de Constanta, directorul delegat se numeste presedinte director general cu delegatie. In alta ordine de idei,fostul, Mirel Cristescu, avea o singura calitate, era baiat de amiral comunist si cu un frate securist, coleg de furtisag in port cu fratele lui Basescu, motive suficiente sa fie trimis la Bruxelles pe un post cald. Stiti cum a ajuns sef , promovat dintr un post de executie direct sef al Casei,fara sa reuseasca niciodata sa promoveze vreun examen la care s a inscris? Simplu,vedeti sponsorii PD L din campanie, tonomatelor!
4
0
Cate interviuri v a dat Cristescu, care venea la serviciu de de ori pe saptamana cate 2ore maxim? De ce nu va interesati mai bine de spagile pe care le lua pentru concediile medicale platite ilegal? Sau de incompabilitatile din institutie, in care rudele angajatilor sunt furnizori de servicii in contract cu casa? Ati inceput sa atacati, va e frica ca cineva venit din afara , fara interese si care face ordine va strica interesele sponsorilor vostri?
7
1
Baa zdrentelor useriste. Tradatori incompetenti. Femeia asta munceste 15 ore pe zi. Putori useriste. Van gura de jegosi.
7
2
exemplulu perfect al guvernarii PSDragnea, cum poti ajunge de la Sulina, fiind o biata administratora de cimitir, gunoi si spatiu verde, la Constanta sa te ocupi de sistemul de ocrotire a sanatatii din Jud Constanta Asigurarile medicale si Sanatatea Constantenilor sunt pe maini bune Bravo PSDragnea
3
5
Si ce vreti voi? Sa intrerupa femeia activitatea ca sa va raspunda voua la 3 intrebari timpite si apoi sa scrieti voi tot ceea ce vreti prin ziare ?Asta e rolul purtatorului de vorbe . Sa vorbeasca cu voi . Foarte bine v-a facut.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102