REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Luminiţa Vlădescu

Luminiţa Vlădescu

Replica API 16 martie 2018 | 00:00 234

Luminiţa Vlădescu, viceprimarul municipiului Medgidia, e de neclintit! Poate să stea primarul Valentin Vrabie, în cap şi-n coadă, că nu scapă de ea! Şi, unde mai pui că viceprimăriţa adună acum dovezi de la spitalul din municipiu, acolo unde, zice-se, s-au petrecut nişte orori! Păi, nu e Vlădescu malefică şi-l prigoneşte pe primar?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doamna vice ar trebui sa aiba oroarea fata de mandatele sale anterioare .Nu cumva aveti oroare si de modul cum arata orasul ,plin de gunoaie si de cersetori pe strazi .sau poate ca aveti oroare de felul cum se lucreaza la Policlinica municipala ,sau de faptul ca aveti numai angatati care habar nu au sa faca un proiect de atragere a fondurilor europene,sau poate faptul ca orasul este mort din punct de vedere economic.Maisunt cateva luni si iar veniti cu cerseala voturilor pe la casele oamenilor.Dati-va mana indiferent de partid si faceti ceva pentru comunitate.Lasati mai moale propriul interes!
1
1
daca nu era asta sa-mi dea de cap ciordeam, manipulam si mangleam si mai mult decat o fac dar o sa o rezolv eu cumva, mai bag o sageata ceva, mai fac o mangla cu asfaltarea, ma descurc eu. Oi fi eu analfabet si taran dar nu ma las. Tin si eu coada pe sus chiar daca sunt bufonul si circarul Medgidiei. Tot eu raman, nu ma pot schimba. Sper sa mai gasesc eu cativa fraieri sa ma sustina si sa ma voteze, dar am meci greu cu Luminita asta, care nu se lasa nici de-a dracu. Cica moare cu mine de gat, auzi la ea.
5
0
Luminita i-a tras la cioc vrabioiului din orice pozitie. E disperat tare prostu' satului, bufonu' Medgidiei.
6
0
Amanta lui Darie Christy il arde pe sugaciul lui Stroie Felix, pe infantilul viclean Vrabie.
7
8
Luminita ar trebui scoasa in suturi din primarie ! Vrabie a cam lasat-o prea mult de capul ei ... O panarama !
2
12
Tace, urla, zbiara si nu face. E o mironosita falsa, plina de fariseism.
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218