REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Luminița Vlădescu îl acuză pe Vrabie că dezinformează cetățenii din Medgidia

Luminița Vlădescu îl acuză pe Vrabie că dezinformează cetățenii din Medgidia

Replica API 9 ianuarie 2019 | 01:38 433

Viceprimarul din Medgidia, Luminița Vlădescu, îl acuză pe edilul Valentin Vrabie că încearcă, din nou, dezinformarea cetățenilor, în ceea ce privește Clubul Sportiv din Medgidia.

”Dragi medgidieni, primarul Vrabie încearcă să manipuleze și să dezinformeze din nou populația. Astăzi, 8 Ianuarie 2019, primarul orașului Medgidia, Valentin Vrabie, a convocat o ședință extraordinară de Consiliu local, în care cere consilierilor locali să închidă ochii și să acopere ilegalitățile făcute de un grup de oameni care conduc Clubul Sportiv, apropiați ai primarului, oameni de a căror activitate primarul a avut mereu cunoștință. Va comunicăm că cei mai mulți dintre noi nu vom face jocul murdar al acestui grup de potențiali infractori. Nu vom fi prezenti la ședința în care Valentin Vrabie îi atrage din nou pe cetățeni și pe jurnaliști, într-un nou conflict, prin dezinformare și mai ales prin omisiunea detaliilor care ar alcătui adevărul din spatele activităților de la Clubul Sportiv Medgidia”, spune Luminița Vlădescu, prin intermediul unui comunicat de presă.

”Pentru lămurirea acestui conflict creat in mod intenționat de primarul Vrabie ne vom adresa instituțiilor de control. Dragi cetățeni, vă asigurăm că sportul din Medgidia nu va dispărea. Vom stabili în cel mai scurt timp modalitatea legală de funcționare a clubului sportiv, pentru perioada următoare și vă vom ține la curent cu demersurile consilierilor locali. În momentul de față, clubul activează complet ilegal. Mai exact, se încalcă OUG 114/ 28.12 2018, invocată de însuși primarul Valentin Vrabie, art 38 care spune: ”În perioada 2019-2021, numărul maxim de posturi care se finanțează din fonduri publice, pentru instituțiile și autoritățile publice, indiferent de modul de finanțare și subordonare, se stabilește de către ordonatorii de credite astfel încât să se asigure plata integrală a drepturilor de natură salarială acordate în condițiile legii, cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate prin buget.” Mai simplu: consilierii locali nu pot aproba organigrama fără buget, mai ales când nu am votat un buget pentru Clubul Sportiv”, mai spune Vlădescu.

”Practic, oamenii de la Clubul Sportiv au fost plătiți cu salarii peste salariul mediu, fără ca acestea să fie aprobate de Consiliul local, fapt constatat ca ilegal și de către Curtea de Conturi, iar acum primarul vrea să acopere urmele acestor ilegalități, forțându-ne pe noi, consilierii, să semnăm retroactiv un buget cu care nu am fost de acord, pentru salariile nejustificat de mari și pe care nu le-am discutat niciodată.

Noi, consilierii aleși în funcție prin votul medgidienilor, nu putem participa la această mascaradă, iar pe cei care nu înțeleg că aparatul Consiliului Local este parte componentă din bunul mers administrativ al acestui oraș, îi invităm să se informeze corect despre încercările de mușamalizare ale dlui Vrabie, pentru că adevărul nu este cel prezentat de primarul în funcție”, a conchis viceprimarul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrabie sa le dea sarcini clare si precise la consilierii astia care taie frunza la caini si latra ca cainii la luna de cand le-a luat primarul osul din gura! Munca tata si mai lasati latratul.
1
0
rusine sa ti fie butnaru-le...ca fost ofiter al armatei .
1
2
taxele s-au marit doar la personae fizice, la societati din 2016,2017,2018 sunt la fel
2
2
In afara de circ, Doamna Vladescu mai stie si alceva? Ne spune si noua de ce platim in plus fata de ce consumam in fiecare luna cel putin 2 metri cubi de apa? Banii se duc cumva la spagile dansilor? Butnaru ne scoate ochii ca s-a scumpit gunoiul cu 23 lei, dar noi platim 20 lei pierdeiri la apa in fiecare luna. Ce dracu inca mai credeti ca populatia e proasta? Inca mai visati sa ne cumparati cu niste frimituri ? Domnule Butnaru pe dumneavoastra va deranjeaza ca s-au marit taxele ca aveti multe proprietati, eu nu am niciuna , pe mina ma deranjeaza ca platesc apa care nu o consum.
10
3
Ba sa va mai controleze la unghii si batistute primarul k-ati ajuns niste jegosi de consilieri care papati banii contribuabililor cam degeaba!
6
6
Voi, consilierii, cum vreti sa faceti ca sa fie bine, ca nu am inteles.
3
2
Nu vom face jocul acestui maimutoi care vrea sa-si scoata nucile din foc cu mainile noastre ! Sa dea cu subsemnatul pentru ilegalitatile facute !
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108