REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Luna iunie va da startul petrecerilor până în zori, pe litoral?

Luna iunie va da startul petrecerilor până în zori, pe litoral?

Replica API 3 iunie 2020 | 00:00 1596

Constănţenii, dornici de party-uri până la răsărit nu se vor putea bucura de cluburile din oraş şi de pe litoral, cel puţin în perioada următoare. Data de 15 iunie va veni sigur cu alte măsuri de relaxare, însă nu există semnale din partea autorităţilor că s-ar regăsi printre ele şi redeschiderea cluburilor. Reprezentanţii acestora oricum nu îşi pun mari speranţe pentru luna iunie şi abia din luna iulie se gândesc la posibilitatea de a da drumul petrecerilor până în zori.

Goblin: Nu vom deschide în luna iunie

Un lucru este cert. Goblin nu va fi deschis după 15 iunie. Oricum în perioada aceasta se organiza ultimul party în clubul din oraş. Distracţia se mută de obicei pe plajă în sezonul estival, acolo unde cei de la Goblin dau startul în staţiunea Mamaia. „Mă îndoiesc că se vor deschide şi cluburile la data de 15 iunie. Foarte puţini se vor risca. Dacă se îmbolnăveşte o persoană, atunci e foarte dificil. Este foarte greu să menţii ordinea în cluburi. Nu este la fel ca în cazul teraselor. Nu o să păstreze nimeni distanţa în club. Este foarte cald oricum ca să dai drumul unui club în spaţiu închis. Asta era perioada în care noi închideam de obicei”, au spus cei de la Goblin.

Abia de la mijlocul lunii iulie se poate vorbi de redeschidere, dar doar pe plajă

Potrivit acestora, încă nu se pune problema nici măcar de redeschiderea cluburilor în aer liber. Abia pe la jumătatea lunii iulie se poate vorbi de dat play distracţiei, atunci când virusul ne va părăsi în proporţie destul de mare. Cel puţin acesta ar fi crezul tututor. „O să fie oricum foarte greu de gestionat, îţi dai seama. Puştii vor da năvală dacă ar auzi aşa ceva. Chiar şi dacă am face ceva pe plajă, totuşi mi se pare că încă nu este timpul de aşa ceva. Este prea devreme. Lumea încă nu e lămurită în ceea ce priveşte pericolul acestui virus. Dacă aş face un party pe plajă, acesta ar fi după 1 iulie. Atunci se va mai linişti şi lumea şi vor apărea mai multe clarificări. Eu, personal nu vreau să deschid clubul”, au spus reprezentanţii Goblin.

Pe plajă doar la cafea. Constănţenii nu pot petrece până în zori deocamdată

Momentan, există doar posibilitatea de a sta pe plajă, a savura o cafea sau o halbă de bere într-o seară călduroasă sub ritmurile muzicii, însă petrecerile sunt lăsate deoparte, cel puţin pentru luna iunie.„Uite, de exemplu, Expirat din Vama Veche va deschide în aceste zile, dar doar în regim de terasă. Poţi să bei o cafea, un suc. Cam aşa au deschis mai toţi”, au spus cei de la Goblin.

Petruţ IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai , mergeau de minune niste droguri pe plaja... poate sunt bune si impotriva covid-ului...!?!
7
0
Plaja saraca trebuie sa suporte toate magariile omenesti.Si cind te gindesti ca natura a creriat plaja doar pentru a proteja uscatul, nimic mai mult.Si noi o distrugem.Plaja din constanta trebuie sa fie linistita.Locatarii din zona ce fac;o iau razna?
5
0
drogalaii sint statuti.mergeti ba si culegeti sparanghel la nemti!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367