REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lungmetrajul 'After Love' a câştigat şase trofee la gala British Independent Film Awards 2021

Lungmetrajul 'After Love' a câştigat şase trofee la gala British Independent Film Awards 2021

Replica API 9 decembrie 2021 | 00:00 677

Filmul "After Love", debutul în lungmetraj al regizorului britanic de origine pakistaneză Aleem Khan, a dominat ediţia din acest an a galei British Independent Film Awards (BIFA), câştigând şase trofee, informează site-ul revistei Variety, citat de Agerpres.

Acest lungmetraj, în care o femeie devenită de curând văduvă începe să accepte un secret şocant din viaţa fostului ei soţ, a câştigat premiul pentru cel mai bun film independent britanic. Aleem Khan a câştigat alte trei trofee BIFA - cel mai bun regizor, cel mai bun regizor debutant şi cel mai bun scenariu -, în timp ce Joanna Scanlan s-a impus la categoria "cea mai bună actriţă" şi Talid Ariss la categoria "cel mai bun actor în rol secundar" datorită interpretărilor lor din această peliculă.

Adeel Akhtar a fost desemnat cel mai bun actor pentru rolul jucat în filmul "Ali & Ava", regizat de Clio Barnard, care s-a impus şi la categoria "cea mai bună coloană sonoră".

Cea mai bună actriţă în rol secundar a fost desemnată Vinette Robinson pentru evoluţia sa din drama "Boiling Point", regizată de Philip Barantini. Această peliculă s-a impus şi la categoriile "cea mai bună distribuţie", "cea mai bună imagine" şi "cel mai bun sunet".

Lungmetrajul animat "Flee", regizat de Jonas Poher Rasmussen, care prezintă o poveste ascunsă din copilăria unui refugiat, a triumfat la categoria "cel mai bun film independent internaţional".

Premiul Richard Harris pentru contribuţii deosebite aduse industriei de film britanice a revenit în acest an actorului Riz Ahmed, protagonistul filmului "Sound of Metal". Actorul britanic a fost, de asemenea, scenaristul şi unul dintre producătorii acelei pelicule.

Filmul "Belfast", regizat de Kenneth Branagh, care primise 11 nominalizări, nu a câştigat niciun trofeu.

Gala BIFA 2021 a avut loc duminică seară, în format fizic, la sala de conferinţe şi evenimente Old Billingsgate din Londra şi a fost prezentată de Asim Chaudhry.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218