rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 5 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Lungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea offshore, despre taxe, situaţia politică, dar au fost abordate şi subiecte legate de situaţia din oraş, cât de bine se gospodăreşte actuala administraţie şi ce ne aşteaptă în continuare.

Legea Offshore

“Nu au fost probleme pentru că este o lege foarte importantă pentru România, ci și pentru Uniunea Europeană, o lege care a fost adoptată la Camera Deputaților cu 240 de voturi pentru și doar câteva împotrivă. Am văzut că și partidele din opoziție au înțeles necesitatea acestei legi care nu face altceva decât să permită și să deschidă drumul exploatării de gaze, o resursă foarte importantă în Marea Neagră. Este o lege a modificării, exista o lege offshore care nu a fost acceptată de ambele părți și trebuie să fim realiști pentru că România nu are capacitatea tehnică să o exploateze singură, trebuie să fie o relație de win-win. Din toate veniturile și taxele ce se câștigă din această exploatare va ajunge în proporție de 60% la statul român, iar 40% revin celor care investesc în această exploatare. Mai mult decât atât, suntem într-un context geopolitic diferit față de acum 8 sau 10 ani. Din 2020, tot ceea ce se întâmplă în România și nu doar aici, în Europa, avem o dinamică continuă. Am trecut prin criza mondială generată de Covid-19, care a deformat toată situația din 2020, am trecut în România și printr-o criză politică, avem criza generată de război, avem și criza energetică, criza generată de inflație. Suntem într-o dinamică continuă. Din cauza războiului de la graniță, poate sună cinic, dar avem o poziție favorabilă față de alte țări din UE, suntem o țară cu independență energetică față de gazul din Rusia, suntem cu un deficit mic față de alte țări din Uniunea Europeană, avem o resursă foarte mare de gaz neutilizată. Cu această lege și cu investițiile din perioada următoare, în termen scurt vom fi independenți față de gazul rusesc, iar pe termen mediul o să fim un jucător important pe piața gazului în Uniunea Europeană. În paralel, zilele trecute, Comisia Europeană a aprobat un plan la nivel UE de interconectare a unei rețele de gaz la nivelul țărilor UE, astfel încât, indiferent că resursa e din Marea Neagră sau gaz lichefiat, nimeni să nu rămână fără gaz, sunt niște măsuri luate care nu fac altceva decât să genereze independența de gazul rusesc. În mod evident trebuie să avem un preț la consumator mai scăzut, pentru că având piața acoperită suficient este normal ca prețul să scadă”, a spus Lucian Lungoci.

AUR a votat împotrivă

„Doar cei la AUR au votat împotriva legii offshore. Nu vreau să comentez declarația prim-ministrului, nu sunt analist politic să-mi dau eu seama dacă o să dispară AUR în câțiva ani. Ei au venit cu o retorică, ei vorbeau despre pielea ursului din pădure, să fii împotrivă și cu vânzarea pielii ursului, chiar dacă noi nici nu am prins ursul. Nu am văzut o propunere concretă din partea lor, decât o retorică că România nu va câștiga nimic”, a spus deputatul PSD.

Lucian Lungoci: Nu pregătim noi impozite

„Nu pregătim noi impozite, este o informație totală eronată. Nu vom avea noi impozite pentru că este ilogic într-o situație în care puterea de cumpărare a scăzut, prețurile au explodat la toate, nu poți veni cu noi taxe și impozite. Se discută la o regândire a impozitării în ceea ce privește salariul. Sunt păreri diferite, pentru că avem un partid de dreapta și altul de stânga, fiecare are o doctrină și o gândire economică diferită, e normal să apară astfel de discuții și e bine să apară pentru că astfel se va ajunge la cea mai bună variantă. Nu se măresc taxele, nu suntem într-o perioadă în care să se poată mări taxele, se discută doar despre o impozitare progresivă. Nu înseamnă că se vor majora taxele, vor fi taxe mai mici către zona angajaților cu salarii mici”, a explicat Lungoci.

„Avem o stabilitate politică în România”

„Cel mai important este că avem o stabilitate politică în România. Să ne aducem aminte ce s-a întâmplat anul trecut, România nu mai era guvernată, am avut un bloc guvernamental, este foarte important că în această perioadă că avem o stabilitate politică, un Guvern susținut de o majoritate în Parlament. Este normal să existe discuții, să avem păreri diferite, dar cel mai important este că într-un final totul să se rezolve cu bine și să iasă cu un mesaj comun. În acest moment nu văd nicio fisură atât de mare încât să se rupă această coaliție”, potrivit deputatului PSD.

Revine pandemia COVID?

„Nu sunt specialist în sănătate, dar haide să ne uităm dacă virusului ăsta e anunțat de cineva când să vină și când să plece. Atunci hai să stăm într-o relaxare continuă că așa poate nu mai vine virusul peste noi. Eu cred că avem un procent de populație vaccinată, avem un procent foarte mare de populație care a trecut prin boală, eu aș putea spune că aproape toți am trecut prin boală, unii au resimțit, alții nu. Cert este că la 2 ani și jumătate cred că am trecut printr-o imunizare în masă. Nu m-am gândit dacă fac și doza a 4-a, să vedem dacă revine această creștere a infectării, totuși cred că virusul nu-și ia vacanță. Am avut de 2 ori Covid, confirmat fiind cu teste, în schimb am avut o răceală românească și m-am testat, dar nici vorbă de așa ceva, am ieșit negativ, dar a fost o răceală care m-a chinuit mai rău decât în perioada covid”, a mai spus Lungoci.

Specialiştii spun că legea offshore avantajează OMV

„Care specialiști spun așa ceva, cumva cei de la AUR? Simulările spun că în fiecare an putem să câștigăm 3 miliarde de euro din această exploatare a gazelor, că se vor înființa 30.000 de locuri de muncă, e adevărat, nu se va întâmpla asta peste noapte, ci într-o perioadă de 2,3 sau 4 ani. Eu am văzut aceste rapoarte făcute de adevărații specialiști”, a spus deputatul.

Lui Mohammad Murad i s-a propus să candideze din partea PSD: "Nu cred!"

„Nu cred acest lucru, nu este adevărat, dacă i se propunea cred că ar fi refuzat, nu spun că nu este un om ok care nu poate candida. În 2020, Partidul Social Democrat a avut candidat la Primăria Municipiului Constanța pe Decebal Făgădău, nu pe Mohammad Murad. Nu știu despre o asemenea propunere, PSD are suficientă resursă umană și are de unde să-și scoată câteva variante foarte bune pentru a face administrație locală, nu cred că este cazul să apeleze la oameni din exterior. Repet, PSD Constanța are capacitatea de a scoate în față candidați care să facă performanță în administrația locală și nu o să fie în situația în care să facă importuri de candidați. Suntem cel mai mare partid din România, cel mai mare partid din Constanța cu resursă umană și nu avem nevoie să facem import de candidați”, a spus Lucian Lungoci.

"Chițac a fost impus la Primăria Constanța peste voința organizației PNL"

„Este o decizie de echipă. Avem un primar acum, un primar care nu are o echipă. Domnul Chițac a fost impus la Primăria Constanța peste voința organizației PNL Constanța și există o ruptură. Dacă nu este o echipă sudată, dacă nu există comunicare dintre primar și consilierii locali. Citeam că un consilier local cere demisia administratorului local sau chiar și a primarului. Dacă apar astfel de declarații e clar că nu există o echipă, de aceea, repet, dacă vrei să faci performanță în administrație trebuie să ai o echipă și toți să vorbească aceeași limbă și să aibă un obiectiv comun. PSD va lua o decizie de echipă, atât pentru varianta de primar, cât și pentru o echipă întreagă”, potrivit deputatului Lungoci.

Are PSD avantaj din cauza disputelor din PNL?

„Nu mă pasionează aceste probleme din PNL, nu asta e preocuparea mea. Da, poate să fie folosit că avantaj pentru a recâștiga municipiul și județul în 2024. Nu știu de ce ne-ar preocupa mai mult ce se întâmplă în PNL. Pentru 2024, PSD are capacitatea să aibă din rândul membrilor echipe atât pentru municipiul Constanța, cât și pentru județ, nu are nevoie de importuri. Da, PSD are un avantaj, dar nu despre asta este vorba. Este greșit că din 4 în 4 ani noi nu votăm o echipă sau niște proiecte, noi, de fapt, ne-am învățat să votăm împotriva altcuiva. De aceea ajungem la astfel de probleme. Noi trebuie să învățăm să nu mai votăm așa, ci să votăm o echipă, o viziune a oamenilor și proiectele. Aproximativ 6 ani de zile, PNL Constanța a criticat administrația Făgădău, am ajuns în 2022 și oamenii sunt nostalgici și le pare rău de perioada lui Făgădău. Eu rog oamenii să vină la vot, împotriva cuiva sau pentru ceva, doar să vină la vot”, a mai spus deputatul.

"Nu cred că domnul primar conduce Primăria, ci administratorul public"

„Trebuiau să înceapă lucrările pentru că așa era proiectul. Eu m-aș bucura să văd proiecte depuse și obținută finanțarea obținută și de administrația Chițac pentru că în prezent vedem doar proiectele administrației Făgădău. Chițac dacă era capabil să conducă o primărie reușea să țină lucrurile sunt control, lucrurile sunt scăpate de sub control. Nu cred că domnul primar conduce Primăria, ci administratorul public, din ce aud și eu de la oameni și de la angajații Primăriei. E foarte bine că s-au plantat flori, e foarte bine că s-a reluat îngrijirea acestor spații verzi pentru că era nevoie de acest lucru, e foarte rău că anul trecut a fost reziliat contractul cu firma care câștigase licitația. Mi-aș fi dorit poate să văd mai multe proiecte depuse de actuala administrație publică a orașului”, a spus deputatul.

Lungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere

„Domnul Făgădău a fost un bun manager pentru Constanța. Despre Radu Mazăre am o reținere, nu știu dacă a fost un bun manager, ci mai mult pe zona de entertainment. Poate o să intru în conflicte cu colegii, dar eu nu am asimilat PSD Constanța cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, sunt 2 lucruri total diferite. Făgădău era un om de partid, nu și Mazăre”, a spus Lungoci.

Alternativa rutieră Techirghiol

„Alternativa Techirghiol este de durată. Este o lucrare complexă, amplă, de durată. Ne dorim să se treacă la lucru cât mai repede, dar lucrările vor fi pe o durată de 4-5 ani. Nu putem să vindem iluzii. Nu am intrat în această zonă, eu mi-am asumat o sarcină, în 4 ani de zile mi-am realizat obiectivul”, a mai spus Lungoci.

Mai multe detalii puteţi urmări în materialul video de mai jos:

Liliana IONIŢĂ

vineri, 20 mai 20223364
GANDUL.RO
Mărturisire tulburătoare a tatălui Roxanei, românca ucisă de rechin, în Egipt
mai mult...Interviuri
1 iul 00:10InterviuriZoom Beach a dat startul distracției: sporturi nautice, filme în aer liber și mega petreceri. Video

Zoom Beach este una dintre plajele de top din Faleză Nord! Administratorul Ioan Picu a pornit, în urmă cu 10 ani, de...2772

23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video2569
21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video1794
20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...3975

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video4349
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO7159
18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4166

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video2571
7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video5754
5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2727

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video3011
16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video4083
Vremea
26.4°23.2° - 26.4° marţi, 5 iulie 2022
ConstanțaUmiditate: 49%
Vânt: 3.67 m/s
Presiune: 1014 milibari

Loto
6/49424419282613
5/403327383218
joker28272059
Horoscop
mai mult...SPSportRT
5 iul 00:00SportSimona Halep, gest 'controversat' față de Rafael Nadal, la ceremonia de la Wimbledon. Video

La Wimbledon s-a sărbătorit centenarul turneului, iar cu această ocazie organizatorii au invitat marii jucători în...1000

5 iul 00:00SportFotbal: Internaţionalul brazilian Gabriel Jesus, de la Manchester City la Arsenal

Atacantul internaţional brazilian al echipei Manchester City, Gabriel Jesus, a semnat un angajament cu Arsenal Londra...200

5 iul 00:00SportTenis: Novak Djokovic, calificat în sferturile de finală la Wimbledon

Sârbul Novak Djokovic, triplul deţinător al titlului, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de tenis...305

5 iul 00:00SportCristiano Ronaldo, absent de la reunirea lotului lui Manchester United

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo (37 ani), care a afirmat că ar putea pleca de Manchester United, nu a fost...270

Local
5 iul 23:29LocalFestivitate de Absolvire la Universitatea Maritimă din Constanța!

Universitatea Maritimă din Constanța a organizat sâmbătă, 2 iulie 2022, la Baza Nautică, Festivitatea de Absolvire...674

5 iul 23:30LocalCutremur de 4,1 grade în România

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Brașov (73 km), Ploiești (81 km), Bacău (113 km), Brăila (117 km),...624

5 iul 23:30LocalMinor în pericol de înec, la Olimp, a intervenit elicopterul SMURD

688

5 iul 23:29LocalVal de dosare penale pentru operatorii economici de pe litoral care vindeau îmbrăcăminte ”de firmă”

Agenții economici de pe litoral, în atenția polițiștilor! La data de 2 iulie a.c., poliţişti din cadrul...741

5 iul 23:29LocalBărbat dispărut! Dacă l-ați văzut, sunați la 112!

La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Constanța au fost sesizați...723

5 iul 23:29LocalÎn localitatea Corbu, apa potabilă se va furniza după un program prestabilit

Ca urmare a fenomenului de secetă accentuată din ultima perioadă, s-a înregistrat o creștere a consumului de apă...592

5 iul 23:30LocalConferință de presă cu ocazia festivalului Neversea, care va debuta pe 4 iulie! Video

Organizatorii Neversea, alături de autoritățile locale, au organizat în cursul zilei de luni, 4 iulie a.c., o...669

5 iul 23:31LocalGruparea Mobilă Constanța la datorie, în weekendul 1-4 iulie

În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, un număr de 300 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța au...387

5 iul 23:31Local245 intervenții ale pompierilor militari constănțeni, în weekendul 01-04 iulie

302

Politică
5 iul 00:04PoliticăKlaus Iohannis a semnat: recheamă ambasadorii României din mai multe state

Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului nr. 69/2000...446

5 iul 00:04PoliticăGuvernul va impozita progresiv profitul din jocurile de noroc

Modificările aduse Codului fiscal urmează să intre luni în transparenţă decizională până vineri, iar...462

5 iul 00:04PoliticăNicolae Ciucă a decis! Numele miniștrilor vizați de o posibilă remaniere

916

5 iul 00:05PoliticăElena Udrea face clarificări tăioase privind dosarul Buzăianu

Elena Udrea se dezice total de orice implicare în dosarul Buzăianu. Fostul ministru spune că nu a avut nicio...710

5 iul 00:05PoliticăKlaus Iohannis i-a scris lui Joe Biden, de Ziua SUA

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis Președintelui Statelor Unite ale Americii, Joseph R. Biden, Jr., o...289

5 iul 00:06PoliticăPSD, replică la 'compromisul' PNL pe impozitare: 'Să deslușim împreună cum și cu cine s-au luptat cei din PNL'

431

Interviuri
19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...7159

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...4166

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

2571

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...3975

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4349

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3365

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...5754

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2727

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

3011

Monden
5 iul 00:00MondenVedetele cu cele mai ciudate contracte prenupțiale! Catherine Zeta-Jones are multe pretenții

Iubirea este un sentiment profund, frumos, însă de multe ori nu durează veșnic. Vedetele de peste Ocean, conștiente...383

5 iul 00:00MondenAmazon simplifică modalitatea prin care utilizatorii se pot dezabona la serviciul Prime

Gigantul american de vânzări cu amănuntul online Amazon a simplificat modalitatea prin care utilizatorii se pot...187

5 iul 00:00MondenAnimaţia "Minions: The Rise of Gru" a dominat box office-ul nord-american în weekend

182

5 iul 00:00MondenAnca Pandrea, cu salvarea la spital. Actrița e plină de vânătăi

Anca Pandrea (76 de ani), simpatica actriță din serialul „Numai iubirea”, face cu greu față căldurii, așa că...432

5 iul 00:00MondenCum a reușit să slăbească peste 40 de kilograme? Adele a făcut trei schimbări simple, dar eficiente

Adele a reușit să dea jos aproximativ 45 de kilograme în doar doi ani, după ce a făcut o serie de schimbări în...373

5 iul 00:00MondenJohnny Depp, bun de plată, după ce Amber nu a mai donat din banii de divorț

Credeți că momentul în care Johnny Depp a ieșit marele învingător al procesului de defăimare avut cu fosta...333

5 iul 00:00MondenFestivalul Internaţional de Film Transilvania revine la Sibiu

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) revine la Sibiu, între 7 şi 10 iulie. Biletele au fost puse în...194

5 iul 00:00MondenPeter Brook, gigantul care a schimbat pentru totdeauna imaginea teatrului

Peter Brook, decedat sâmbătă la vârsta de 97 de ani, a fost alături de Konstantin Stanislavski unul dintre cei mai...186

5 iul 00:00MondenHarry Styles, 'devastat' după ce concertul său de la Copenhaga a fost anulat în urma atacului armat

184

Mapamond
5 iul 22:56MapamondIncendiu în Moscova: A ars partea superioară a unui celebru zgârie-nori. Video

Un incendiu a izbucnit la partea superioară a unui turn din complexul Capital Towers din Moscova, anunță media...645

5 iul 22:56MapamondOlaf Scholz: Războiul ar putea dura mult timp, pentru că Putin l-a pregătit mai demult

Decizia preşedintelui rus Vladimir Putin de a declanşa o invazie asupra Ucrainei vecine a fost luată cu mult timp...486

5 iul 22:56MapamondŞaptezeci de diplomaţi ruşi şi familiile lor au părăsit Bulgaria

525

5 iul 23:00MapamondZeci de lideri politici se adună în Elveția pentru elaborarea „Planului Marshall”

Lideri din zeci de țări, organizații internaționale, instituţii financiare și sectorul privat sunt pregătiți să...362

5 iul 22:58MapamondConturile de Twitter şi YouTube ale armatei britanice au fost sparte

Conturile de Twitter şi YouTube ale armatei britanice au fost piratate, duminică, iar o anchetă este în curs de...300

5 iul 22:58MapamondRusia acuză Occidentul că instigă Ucraina să atace ținte din Rusia

Kievul și „manipulatorii săi occidentali” nu vor sfârși bine dacă își continuă provocările în Rusia, a...549

5 iul 22:56MapamondO navă rusă care transporta grâu ucrainean a fost arestată în Turcia

Autorităţile vamale turce au arestat o nava rusă de tip cargo ce transportă grâu ucrainean furat, a anunţat...650

5 iul 22:54MapamondEuropa se topește: în Spania s-au înregistrat 43 de grade Celsius

Europa se topește din cauza valului extrem de caniculă. În sudul Spaniei, temperaturile au urcat până la 43 de...411

5 iul 22:54MapamondLupte grele în Melitopol. Ucraina recunoaşte că pierde teren în Lisiceansk

451

Sănătate
5 iul 00:00SănătateLipsa de iod, cea mai importantă cauză de retard mintal. Semnele deficitului

Iodul este un microelement care se găseşte în cantităţi mici în organismul uman (15-20 mg la adult), rolul său...214

5 iul 00:00SănătateAtenție la durerile de umăr stâng! Pot fi un semn al inflamației inimii

Sindromul Dressler este un tip de pericardită (inflamația pericardului) și este considerat o boală autoimună. De...262

5 iul 00:00SănătateAlzheimer: 10 semne timpurii care prevestesc temuta maladie

316

5 iul 00:00SănătateAi dureri de spate și de oase? Iată ce vitamine îți lipsesc

Ai dureri de spate și de oase? Ai o stare de oboseală accentuată și parcă intri cam des în depresie…? Poți avea...356

5 iul 00:00SănătateAtac de cord: Băuturi care ar trebui evitate vara

Temperaturile ridicate pot crește riscul apariției mai multor afecțiuni cardiace prin suprasolicitarea inimii,...304

5 iul 00:00SănătateCe să faci și să nu faci dacă te-a mușcat o viperă. 10 lucruri care îți pot salva viața

Dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar la Unitatea de primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta „Sf....258

5 iul 00:00SănătateAlimente care pot ajuta la scăderea riscului de cataractă

Cataracta este o afecțiune oculară extrem de frecventă, care se manifestă prin opacifierea cristalinului sau a...248

5 iul 00:00SănătateStudiu: Ce se întâmplă dacă fumezi și bei cafea pe stomacul gol

Fumatul este un obicei nesănătos, iar unii cercetători sunt de părerea că nici cafeaua nu îți face prea mult...237

5 iul 00:00SănătateApple Watch ar putea măsura temperatura corpului

188

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT