REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Luptă cruntă la Constanța! Începe URBAN LEGEND

Luptă cruntă la Constanța! Începe URBAN LEGEND

Replica API 23 august 2017 | 00:00 1253

Ajunsă la cea de-a doua ediție din acest an, singura gală de MMA Strike și K1 din România îi va avea în ring pe cei mai buni 15 sportivi de kickboxing, karate, muay-thai, ashihara și kyokushin ai momentului, care vor lupta dupa regulile proprii, similare regulilor de K1.

La MAIN FIGHT va urca în ring Marian Rusu – autorul celui mai rapid knock-out din istoria sporturilor de contact (3,5 secunde), care va încerca să-și doboare propriul record într-un meci contra lui Ben Earl, un luptător de MMA din Marea Britanie.

“Ben este un adversar redutabil, cu o strategie foarte bine pusă la punct. L-am urmărit în cantonamentul pe care l-am desfășurat în Anglia și cu siguranță veți vedea un meci de calitate. Ambițiile sunt mari, Ben își dorește o victorie la mine acasă, ceea ce, după părerea mea, e o mare greșeală din partea lui. Lucrurile se vor decide pe 24 august în ringul Urban Legend, poate chiar din prima repriză!”, a precizat Marian Rusu.

Alături de Marian Rusu, în ringul URBAN LEGEND vor mai urca Silviu Streinu, Adrian Roșca, Marius Leca și Razvan Popiea, care vor întâlni adversari din Olanda și Republica Moldova.

Centura URBAN LEGEND va fi disputată de constănțeanul Cristian „The Legend“ Stoica, în meciul contra luptatorului brașovean Alin Pricopie.

„Ca urmare a succesului neașteptat pe care l-am înregistrat la inceputul sezonului, în evenimentul din 24 august îi aducem în ring pe cei mai buni luptători constanțeni ai momentului. Urban Legend înseamna probabil cea mai mare șansă de afirmare la scenă deschisă pentru sportivii de MMA și K1 din Constanța. Urban Legend înseamnă cea mai mare gală sportivă profesionistă din Constanța. Veți fi martorii unui spectacol deosebit și veți asista la instaurarea unei noi și frumoase tradiții pentru sportul constănțean“ a spus Mihai Isop, fondator URBAN LEGEND.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai mancati rahat, nu e cel mai rapid knockout din istoria sporturilor de contact.
0
0
am eu fazta de sac de box , vin ii irit si fack bani
1
0
Doi boschetari.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102