REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Lupta cu gripa! Unitățile de învățământ din Constanța, dotate cu dezinfectanți și covorașe

Lupta cu gripa! Unitățile de învățământ din Constanța, dotate cu dezinfectanți și covorașe

Replica API 22 ianuarie 2020 | 21:20 280

Încă de la sfârșitul anului 2019, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a acordat sumele necesare pentru achiziția de materiale igienico-sanitare la toate unitățile de învățământ din oraș.

Din acești bani au fost achiziționate covorașe, dispensere, substanțe dezinfectante, precum și soluțiile necesare împiedicării răspândirii virusurilor de sezon.

Aceste materiale au fost instalate la toate intrările și ieșirile din unitățile de învățământ, astfel încât să fie luate toate măsurile necesare pentru protecția copiilor, a personalului și a părinților care îi însoțesc pe cei mici.

”Facem apel către conducerile unităților de învățământ, precum și către cadrele didactice pentru a-i educa, a-i sfătui și a-i învăța pe copii să le folosească și să respecte cu strictețe măsurile igienico-sanitare, astfel încât să diminuăm, pe cît posibil, riscul îmbolnăvirilor cu afecţiuni respiratorii, în special gripă”, transmit reprezentanții primăriei.

Medicii specialiști recomandă părinților să fie atenți la igiena celor mici iar la primele semne de boală să se prezinte la medicul de familie pentru diagnosticare și instituirea unui tratament corect.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lucrurile esentiale trebuie teansmise de parinti ca degeaba avem nasul pe sus, mintea plecata cu pluta de atata prostie si lipsa de modestie, avem geanti scumpe, moaca data la intors, parul vopsit in toate culorile curcubeului si boram pardon tusim ca niste vaci pe unde nimerim valabil si pentru barbatii cu pretentii. care nu cunosc normele uzule de bun simt si scuipa pe unde se nimeresc de au umplut trotoarele de mizerii.
4
0
Nu e mai simplu sa nu ii mai trimiti la scoala? stiati ca exista o descoperire numita internet? prin ea ai acces la biblioteci virtuale cu milioane de carti si mai ales prezentari video in format digital. Abonamentul la cele din US este in jur de 3 USD pe luna deci 36 pe an. E suficient accesul la 2-3 deci in jur de 100 de dolari pe an x 15 ani egal 1500 de dolari plus curentul electric si eventual calculatorul daca nu ai deja. Ce rost mai are scoala? La 18 ani poate sustine exmenul de sec XIX numit bacalaureat sau examen in strainatate echivalat la barbarii din Romania. Scoala e pericol!
3
0
E de laudat, clar. Per ansamblu, administratia locala nu investeste in acest segment, doar in astfel de cazuri, cand ni se imbolnavesc copiii. Mereu, dupa. Din pacate, il mai suportam 4 ani pe edilul in functie, data fiind intelegerea tacita cu pnl local. Constanteni complici la dezastru, asta suntem cu totii
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218