REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

LUPU, candidatul PNL la șefia Consiliului Judeţean: PSD va PIERDE ALEGERILE umilitor

LUPU, candidatul PNL la șefia Consiliului Judeţean: PSD va PIERDE ALEGERILE umilitor

Replica API 25 septembrie 2020 | 00:00 2439

Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, a transmis constănțenilor, prin intermediul ziarului Replica, un ultim mesaj înainte de alegerile locale. Mihai Lupu este încrezător că va câștiga Consiliul Județean și spune că, din 27 septembrie, electoratul va vedea eșecul PSD. Totodată, candidatul PNL a transmis și un mesaj constănțenilor, pe care îi îndeamnă să iasă la vot pentru a înlătura formațiunea politică de la conducerea urbei, după 20 de ani.

La final de campanie, Lupu a tras linie și a făcut o retrospectivă a activității sale din ultimele săptămâni. ”Am reușit să parcurg tot județul, am văzut exact problemele acestui județ, îmi dau seama ce îi lipsește. Am spus-o de foarte multe ori: avem un potențial fantastic, numai că două resurse nu sunt folosite la capacitate maximă. Cea mai important resursă e cea umană, iar cea de-a doua, potențial economic. Aici, pe tărâmuri dobrogene, ne-a dat Dumnezeu bogății naturale. Nu am reușit să le punem în valoare. Avem o istorie de mii de ani, suntem cel mai vechi oraș care poate să ofere constănțenilor cele mai frumoase condiții de trai. Am un sentiment de mâhnire pentru că văd oameni săraci, un județ nepopulat, un oraș abandonat. Asta e nota PSD după 20 de ani, asta au putut să lase după 20 de ani. E un sentiment de mare responsabilitate, știm exact la ce ne înhămăm”, a spus Lupu.

Indiferent cine a fost la conducerea acestui județ de 20 de ani, toți conducătorii au falimentat acest municipiu și acest județ!

Mihai Lupu a punctat, încă o dată, prioritățile sale la Consiliului Județean, precizând că este o rușine pentru PSD că nu s-a preocupat de soarta oamenilor în cei 20 de ani. ”Prima prioritatea mea este educația, fără educație nu avem nicio perspectivă. Un alt proiect este educația prin cultură. A doua prioritate este sănătatea oamenilor. În fiecare localitate trebuie să fie medic, asistență sanitară. Al treilea proiect este dezvoltarea economică al acestui județ. Este o rușine pentru județ. În condițiile în care deschide infrastructura, în condițiile în care ai posibilități să-l dezvolți, l-am lăsat de izbeliște, l-am supus terorii pentru că nici un mare jucător, vorbim de multinaționale, n-a venit pe teritoriul Constanței. Asta denotă falimentul unui mare partid în administrația publică locală, indiferent cine a fost la conducerea acestui județ de 20 de ani, toți conducătorii au falimentat acest municipiu și acest județ. Drept dovadă, unii dau socoteală pentru ce au făcut. Dar cea mai mare socoteală o vor da alegătorilor duminică, pe 27 septembrie”, a mai spus candidatul PNL la președinția CJ.

Mihai Lupu a comentat și mișcarea politică de la Mangalia, acolo unde PSD și-a retras candidatul și a acordat susținerea candidatului independent, Mohammad Murad. ”Tu, PSD, care ai fost cel mai mare, cel mai tare în județ, îți retragi candidatul tău la Primăria Mangalia? Asta înseamnă că ți-ai ales cel mai slab candidat, electoratul știi că te va sancționa. Nu mai poți avea nicio garanție că alegătorii tăi vor vota cu candidatul tău. Cristian Radu va avea o victorie”.

PSD va pierde umilitor

În încheiere, candidatul PNL la șefia CJ a transmis un mesaj constănțenilor: ”Suntem singura forță aplecată spre a rezolva problemele, spre a avea o administrație transparentă. Suntem singuri împotriva tuturor și vom câștiga. PSD va deconta tot ce a însemnat distrugerea acestui oraș, județ. Va pierde atât de umilitor, încât va ști toată România în ce dezastru au trăit constănțenii în ultimii 20 de ani.

VIDEO:

Cod Mandatar Financiar PNL 21200012

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920