REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Lupu:Master Planul de Transport trebuie să reflecte reflecte, transparent şi predictibil, direcţiile de acţiune privind infrastructura românească

Lupu:Master Planul de Transport trebuie să reflecte reflecte, transparent şi predictibil, direcţiile de acţiune privind infrastructura românească

Replica API 5 mai 2016 | 00:58 229

Master Planul de Transport urmează de aproximativ doi ani un circuit în care de multe ori politicul cântărește mai mult decât intereseleși bunăstarea cetățenilor români sau realizarea obiectivelor de dezvoltare a României. Această tărăgănare a unui subiect importantși esențial pentru România nu face decât să aducă grave prejudicii economiei românești şi oamenilor de rând.

PNL consideră că este necesar ca Master Planul de Transport să ofereși să reflecte în mod real, transparent şi predictibil direcțiile de acțiune privind infrastructura românească, adică să fie un document care să nu poată fi modificat după bunul plac sau în funcție de presiuni politice sau priorități de partid, şi care să răspundă în mod adecvat nevoilorși cerințelor de creștere economică durabilă a României.

Liberalii susțin că este nevoie de transparență decizionalăși planificare în materie de infrastructură, adică de o viziune clarăși stabilă care să treacă peste interese locale, doleanțe punctuale sau de conjunctură.

Este necesar să oferim o imagine limpedeși coerentă privind perspectivele în materie de infrastructură de transport în România, atât în ceea ce privește prioritizarea proiectelor, alocarea de fonduriși distribuţia investiţiilor, câtși în privința minimizării decalajelor inter-regionale.

Master Planul de Transport trebuie să fie un deziderat major, nicidecum un subiect de negociere politică sau un instrument de manipulare electorală, un deziderat care trebuie să devină cât mai repede o realitate, una care să susținăși să stimuleze dezvoltarea unei societățiși a unei economii competitive, prin crearea de cât mai multe noi locuri de muncăși, implicit, prin stimularea turismului, a industrieiși a agriculturii românești.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367