REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Lupu: Relansarea Dreptei, soluţie pentru a stopa derapajele şi abuzurile Guvernului Ponta 3

Lupu: Relansarea Dreptei, soluţie pentru a stopa derapajele şi abuzurile Guvernului Ponta 3

Replica API 4 iunie 2014 | 00:00 146

Declaraţie politică a deputatului PNL Mihai Lupu:

"Dacă mai existau umbre de neîncredere, scrutinul pentru alegerile europarlamentare a subliniat, prin prezenţa redusă la vot şi procentele adunate de partidele din România, nevoia unei drepte puternice în România, a unei forţe menite să stăvilească derapajele Guvernului Ponta 3 - un guvern corupt, mincinos şi hoţ.

Ca orice proces important şi consistent, un demers care să unească forţele de dreapta nu este însă unul facil, ci unul care necesită voinţă politică, dar şi menţinerea identităţii şi a valorilor liberale şi democrate care au consacrat cele două formaţiuni aflate astăzi la masa negocierilor: Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal.

Nu putem şterge cu buretele rivalităţi politice, prezente şi manifestate intens mai ales la nivel local, cum nu putem lăsa la o parte nici principiile liberale care ţin închegată, de peste un secol, formaţiunea politică cu cea mai vastă istorie, cea care a dat României moderne cei mai valoroşi politicieni. Pentru aceeaşi Românie avem, însă, responsabilitatea de a găsi o soluţie. Nu putem lăsa ca viitorul să fie confiscat de exponenţii actualei majorităţi parlamentare şi ai Guvernului Ponta 3, de către acei oameni care ne dovedesc, zi de zi, că nu îşi doresc decât binele personal şi nicidecum pe cel al românilor.

Susţin orice efort şi discuţiile menite să ajungă la un compromis, la un rezultat care să nu oblige spiritul liberal să-şi plece capul, ci să pună în valoare şi în slujba românilor experienţa politică, valorile, priorităţile şi programele de care ţara are nevoie pentru a scăpa din lanţurile în care PSD şi clientela sa au reuşit să o imobilizeze.

Liderii dreptei au responsabilitatea de a găsi, până în toamnă, formula şi echipa de care românii au nevoie pentru a-şi recăpăta încrederea, demnitatea şi puterea de a stopa derapajele şi abuzurile Guvernului Ponta 3. Iar această formulă nu poate fi decât relansarea Dreptei ca o forţă capabilă să readucă România pe drumul prosperităţii, al Europei şi al performanţei".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614