REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

„M-am pierdut virginitatea cu Elvis Presley“. O celebritate oferă detalii intime din relaţia cu starul

„M-am pierdut virginitatea cu Elvis Presley“. O celebritate oferă detalii intime din relaţia cu starul

Replica API 16 octombrie 2020 | 00:00 1791

Fosta iubită a lui Elvis Presley, actriţa şi cântăreaţa Linda Thompson admite că a simţit o legătură specială cu el încă din copilărie.

Elvis Presley

Linda a mărturisit într-un interviu că a fost îndrăgostită de Elvis de când se ştie şi le-a spus părinţilor ei când avea aproximativ şase ani că se va căsători cu starul. În realitate, l-a întâlnit pe Elvis când avea 22 de ani. Au avut o poveste frumoasă, dar de scurtă durată.

Actriţa l-a cunoscut pe Elvis în 1972, anul în care a devenită Miss Mississippi. “În prima fază i-am cerut un autograf, nu ştiam că vor urma patru ani şi jumătate de iubire”. Thompson spune că starul a fost prima ei dragoste adevărată.

“Presley a fost prima mea iubire, mi-a schimbat foarte mult viaţa. A fost primul bărbat din viaţa mea. De aceea, va fi întotdeauna special. Mi-a respectat virginitatea până când a fost gata să ducă relaţia noastră la alt nivel”.

Au început să se întâlnească şi Linda a descoperit la el calităţi pe care foarte puţini le-au cunoscut. În ciuda statutului pe care îl avea, Elvis rămăsese o persoană modestă, aşa că Thomson, tânără fiind, a avut multe de învăţat la el.

”Alături de el am învăţat aproape totul despre dragoste, i-am văzut atât partea bună, cât şi pe cea rea. Una dintre cele mai mari lecţii pe care le-am deprins trăind cu Elvis a fost că suntem cu toţii oameni, indiferent de faima pe care o avem”, declară ea pentru Fox News.

S-au despărţit în 1976, cu doar câteva luni înainte ca Elvis să moară

Relaţia ei cu Presley s-a încheiat în parte din cauza dependenţei lui de pastile. Linda a făcut tot posibilul să-l ajute, dar nu l-a putut scoate din mizeria în care se afunda. De asemenea, după cum a recunoscut la ET, Elvis nu era o persoană fidelă. „El lua Placidyl, care era un somnifer puternic , un tranchilizant. Îmi amintesc că mă pregăteam de culcare, dar când m-am reîntors în dormitor el era cu faţa în bolul de supă cu pui şi tăiţei”.

Deşi relaţia lor a întâmpinat şi probleme, Linda nu o regretă, iar Regele deţine încă un loc special în inima ei:

„L-am adorat. Şi încă mai simt o legătură cu sufletul său, pentru că era atât de bun şi avea o figură carismatică, care era greu de uitat. L-am cunoscut şi în intimitate, aşa că nu l-am văzut doar ca doar pe Elvis Presley icoana”.

Linda şi Elvis s-au despărţit, dar au rămas prieteni după despărţire. Patru ani mai târziu, l-a întâlnit pe Bruce Jenner, cunoscut acum ca Caitlyn Jenner.

Au fost căsătoriţi timp de cinci ani şi au avut doi băieţi, Brandon şi Brody.

Thompson spune că dragostea lor a început să se estompeze după Bruce i-a mărturisit că vrea să devină femeie. A rămas şocată după ce l-a vizitat pe atlet într-un weekend la Manhattan.

„Am bătut la uşă cu speranţa că mariajul meu ar putea fi reaprins în această călătorie”, spune ea. „Bruce a deschis uşa îmbrăcat ca o femeie. Avea perucă , machiaj, pantofi cu toc. O rochie împodobea corpul lui musculos. Şi zâmbetul îi scotea în evidenţă buzele mari şi roşii. Am izbucnit în lacrimi".

Ulterior, Linda s-a măritat cu producătorul David Foster, dar au divorţat în 2005.

În 2016, Linda a publicat o carte despre bărbaţii din viaţa ei, A Little Thing Called Life: From Elvis's Graceland to Bruce Jenner's Caitlyn & Songs in Between. Actriţa povesteşte cum a rămas lângă Elvis deşi ştia că îi este infidel. “Eram prea îndrăgostită ca să merg mai departe”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614