REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MACABRU: RĂMĂŞIŢELE UNUI CADAVRU, GĂSITE LA CONSTANŢA!

MACABRU: RĂMĂŞIŢELE UNUI CADAVRU, GĂSITE LA CONSTANŢA!

Replica API 25 februarie 2017 | 09:57 371

Descoperire şocantă în seara de vineri, 24 februarie anul curent! Bucăţi dintr-un cadavru au fost găsite pe marginea drumului care face legătura între Constanţa şi Tulcea! Este vorba despre rămăşiţe din partea inferioară a unui trup de bărbat, între care multe fragmente osoase. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au declanşat cercetările, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat!

Mai exact, vineri, în jurul orei 18.00, un cetățean a sesizat faptul că, într-un șanț de la marginea drumului ce face legătura între Constanţa și Tulcea, se află o persoană decedată. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă. În urma activităților desfășurate de polițiștii constănțeni, s-a stabilit identitatea decedatului ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din satul Cheia, județul Constanța. De fapt, el era din Galaţi, dar avea domiciliul în Constanţa, unde lucra la o stână (cioban). Acesta nu fusese dat dispărut. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legala în vederea efectuării necropsiei și stabilirea împrejurărilor în care s a produs evenimentul. Nu este exclusă varianta unui accident rutier cu fugă de la faţa locului şi asta pentru că în zona unde a fost găsit cadavrul se aflau şi resturi din masca unui autoturism. Ulterior, cel mai probabil, corpul uman a fost devorat de animale. Însă, anchetatorii iau în calcul toate variantele. Precizăm că acesta se afla în stare avansată de putrefacţie (adică moartea a survenit în urmă cu mai mult timp). Cercetările continuă de către polițiștii constănțeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi luate masurile legale prin unitatea de parchet competentă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367