REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MĂCEL în stil MAFIOT, între rude

MĂCEL în stil MAFIOT, între rude

Replica API 6 iunie 2020 | 00:32 30850

Scandal în localitatea Murfatlar, între două familii de rromi, încheiat cu o bătaie generală. Totul a plecat de la un conflict anterior între cele două familii, care au avut un istoric plin de distrugeri de locuinţe şi bunuri, acesta culminând cu înjunghierea lui Ali Memet de către Taifun Alit, care la rândul lui a lovit-o cu băţul în cap pe mama lui Taifun Alit.

Cum s-au petrecut faptele

Cele două familii care au intrat în conflict locuiesc la aceeaşi adresă în Cobadin, fiind şi rude. Familia lui Ali Memet a dorit să cumpere casa de la familia lui Taifun Alit, aspect asupra căruia nu s-au înţeles, iar pe fondul acestor discuţii exista o stare tensionată. Membrii celor două familii ar fi venit în oraşul Murfatlar cu scopul de a scoate de la bancă anumite sume de bani și întâlnindu-se aici, au intrat din nou în conflict care a degenerat în bătaie. În timpul agresiunii ce a avut loc între membrii celor două familii, inculpatul Taifun Alit i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit persoanei vătămate Ali Memet, ce au necesitat intervenția de urgență la fața locului a cadrelor medicale, acesta fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD.

După ce a fost lovit cu cuţitul, inculpatul, enervat de comportamentul nepotului său, a luat un băț, o coadă de mop, cu care a lovit-o pe sora sa și mama inculpatului Taifun Alit, pentru a se răzbuna şi pentru a-i aplica o corecţie. Loviturile au fost aplicate cu acel băţ din lemn, preponderent în zona capului, până când victima a căzut la pământ fiind lovită în continuare şi în alte zone ale corpului.

Unul a bifat 9,6 ani după gratii, altul 7, 6

Asupra inculpaţilor s-au găsit un cuţit în lungime totală de 21 cm, cu mâner din lemn în lungime de 11 cm și lama în lungime de 1o cm, cu vârf ascuțit şi un băţ pentru mop.

Instanţa a decis condamnarea lui Ali Memet la 9 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, iar Taifun Alit a primit 7 ani şi 6 luni închisoare pentru aceeaşi infracţiune. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Macel in stil prostesc, idioti fara minte, babuini, maimute
3
0
Nu sint roomi sunt de etnie turca ,la voi toti sunt tigani !!!
0
5
Moarte CIORILIR BORATE!
19
0
Cea mai mizerabila etnie din Romania si de pe fata pamantului.
26
5
Nu vede ti ba ce fac magraonii in sua exact ca la noi ciorile hotii jafuri crime praduiala asta e rasa si culoarea lor Africani egal negrii cand oi vedea zapada neagra atunci ciorile sant educati si cinstiti
19
5
Tartane, e life, nu live. Live e ala de-l faci pe facebook.
8
7
Bine ca asteptati voi ca justitia independenta sa va faca dreptate in 2-3generatii.Noi o rezolvam instant se sacrifica unu' pentru familie intrand la beciul domnesc dar lasa problemele rezolvate pentru urmasi!Pentru Elena din Troia nu cu sabia s-a cautat dreptatea?Ce-au asteptat hotararea onoratei instante?
12
1
Chiar daca se da tu n ai sa ai in veci!10 n gura de criminal! Si pentru articol acelasi injuraturi pentru RROMI nu exista asa ceva sunt TIGANI,ATIGANOI,TZIGOINA!!!Termenul de RROM adus de servicii pentru a creea confuzie la nivel international!
3
4
Viata tiganilor conteaza. Dati-ne drumul la pisoale la toata lumea sa putem sa ne aparam de ciorile imputite. Nascute din mame imputite.
17
3
Nu inteleg de ce nu sint lasati sa-si rezolve treburile intre ei . Dupa aceea vine Politia . Asa a procedat FBI ,in anii 3o, si au terminat cu gruparile mafiote. S-au anihilat intre ei.
16
2
dreptatea se castiga nu se cerseste
11
5
Inca doi jegosi care consuma cat jumatate de scoala or sa stea pe banii nostri. Or sa vrea drepturi, zile libere, gym, hbo, papa bun la puscarie. Si o sa li se dea.
17
1
Astea nu au nimic cu atacurile mafiote. Pur si simplu sunt barbarii ale unor categorii sociale care refuza din timpuri indepartate orice apropiere de civilizare. Scursuri pestilentiale ,nu mafioti.
27
0
Tzigani de 2 bani! Bate v ar focul!
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367