REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Măcel la discoteca din Cuza Vodă: un tânăr a murit înjunghiat, pentru că a îndrăznit să se uite la o fată

Măcel la discoteca din Cuza Vodă: un tânăr a murit înjunghiat, pentru că a îndrăznit să se uite la o fată

Replica API 3 martie 2014 | 00:00 230

Opt suspecţi, reţinuţi de poliţişti

Opt suspecţi, reţinuţi de poliţişti

Scene înspăimântătoare la Cuza Vodă, acolo unde sâmbătă noapte a avut loc o confruntare sângeroasă. Nebunia, violenţa şi moartea au venit una dupa alta. Două grupuri de tineri, din Mihail Kogălniceanu şi Medgidia, s-au întâlnit în faţa unei discoteci şi s-au bătut cu răngi şi cuţite. Un tânăr, de 34 de ani, din Mihail Kogălniceanu, a fost înjunghiat mortal, după ce ar fi flirtat cu o fată din grupul celor din Medgidia.

Iniţial, tinerii s-au luat la ceartă. Câteva cuvinte grele l-au făcut, se pare, pe unul dintre tineri să-şi piardă cumpătul, iar la scurt timp conflictul a degenerat. Cel care i-ar fi făcut ochi dulci fetei a încercat să scape de agresori. A vrut să sară un gard din apropierea discotecii, dar atacatorii l-au lovit cu maşina, iar apoi l-ar fi înjunghiat, au povestit martorii. Tânărul şi-a dat ultima suflare în drum spre Spitalul Municipal Medgidia. Nici fratele decedatului nu a scăpat de bătăuşi, fiind internat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Bătaia a fost domolită cu ajutorul mascaţilor

O baltă de sânge din apropierea discotecii unde s-au bătut sâmbătă noapte cele două grupuri stă mărturie că acolo a avut loc un adevărat măcel. În urma intervenţiei oamenilor legii şi a mascaţilor, cei implicaţi în scandalul sângeros au fost conduşi la secţiile de Poliţie pentru cercetări, iar procurorii au deschis o anchetă în acest caz. "Cercetările au fost demarate cu operativitate, la faţa locului deplasându-se o echipa operativă complexă formată din poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, specialişti criminalişti şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, coordonaţi de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. S-a stabilit un cerc de persoane bănuite de participare la acest incident, investigaţiile continuând în vederea stabilirii cu exactitate a participaţiei fiecăruia şi a împrejurărilor concrete în care a fost săvârşită fapta, urmând a fi luate măsuri legale în consecinţă", au spus oamenii legii. De precizat faptul că opt suspecţi au fost reţinuţi.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367