REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Măcelăria GROAZEI în Tomis III: peste o tonă de carne expirată retrasă de Protecția Consumatorului - VIDEO

Măcelăria GROAZEI în Tomis III: peste o tonă de carne expirată retrasă de Protecția Consumatorului - VIDEO

Replica API 23 februarie 2018 | 00:06 1465

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a efectuat un control de rutină la o măcelărie aflată în zona Tomis III. Este vorba de magazinul de carne Merkal. Ce au găsit acolo nu poate fi descris în cuvinte, după cum menționează comisarii. Mai precis, vorbim de mizerie crasă, proceduri periculoase, depozitoare necorespunzătoare, și ce este foarte grav - multe produse expirate. La verificare de joi, 22 februarie, peste o tonă de produse din carne a fost retrasă și distrusă.

Societatea care deține măcelăria respectivă a fost amendată cu suma de 10.000 de lei pentru deficiențele menționate mai sus și s-a dispus oprirea temporară de prestări servicii până la remedierea problemelor.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa parerea mea Irod are dreptate.
8
0
pwla si profitul maxim nu te induri sa arunci carnea-produsele alterate sau sa la dai inainte de compromitere cand inca sunt bune saracilor-daca tot nu le-ai vandut,apoi te cuprinde mirarea si revolta ca "indraznesc"cei de la o.p.c sa va controleze si amendeze simbolic.Pe voi nu va deranjeaza neaparat amenda minora cat va enerveaza ca incepeti sa fiti luati la control pe bune.Ia fii tu baiat destept"patronule"si incearca sa faci comert civilizat si vei vedea ca Horia o sa vina si pleaca cu coditza intre picioare.Da,dar nu-ti convine pt.ca nu-ti mai iei limuzina in 5 luni ci in 2 ani.ciocu mic!
4
6
Oameni buni, OPC, sub masca grijii fata de consumatori face o serie de abuzuri. Si pe timpul premierului PONTA se suspenda activitati iar tara asta ROMANIA pierdea ,pana a venit unul cu minte si a anulat masura prosteasca. Acum de ce nu i se da un termen comerciantului sa-si rezolve deficientele iar daca nu se conformeaza sa fie amendat In acest fel el se va organiza ,va lucra si noaptea si va inlatura deficientele. Cu aceasta manie proletara facem mai mult rau decat bine. Se vede ca nu aveti credinta.
10
0
la restaurantul LAVRION din Mangalia un control de rutina daca mai aveti timp liber
6
2
Hopaa Omu lui Babulea zis Dragomir Cristinel si asociat in multe afaceri Protejatul lui Caracostea si Tutuianu Horia trebuie urmarit cu atentie Asta face multe multee cu Christinel cel sifonel si cu Ciobanu Ion de la Raedpp, fiind protejat si de Babus Radu actual deputat inchipuit
7
0
In pietele.din 4-5 sau grivitei cand veniti? Mai ales im grivitei...acolo sa vedeti ce macelarii sunt!!!
9
0
OPC s-au cum va numiti nu ati precizat daca carnea era de oaie, de vita s-au de porc si nici rasa animalului sacrificat. La fel ca la cofetarie frisca tip, ciocolata tip,faina obtinuta din soiul etc. La fel si la comisari, toate semnalmentele sa vedem daca corespund profesional si mai ales moral. Toate bune, sa traiasca KOVESI.
14
4
Akan cacat mare
10
0
marea majoritate a escrocheriilor din turism sunt facute de machedoni,fostul sat vacanta e "renovat si cumparat"de ei,s-au infiltrat in aproape toate pozitiile de decizie si fac numai prostii pe taram dobrogean,sunt escroci in mare proportie,garda,sanepidul,anaf,adm.sunt pline de acesti etnici si tiganii-tatari-turci corciturile sunt la fel.avem cel mai corupt si infectat judet la concurenta cu teleorman.astia la maxim ar trebui amendati;legea inca e permisiva cu derbedeii mentionati doar ca deocamdata primesc amenzi mai mult simbolice 2-3 mii de eur. sunt un fleac la banditii astia.
23
7
Cam tarziu ati ajuns la el. A cam fost ocolit pana acum. Oare de ce ? Sau nu va bagati nasul in politica ?
21
1
OPC ,ai dubla masura. La machidon amenda 10000lei si 125000 lei pentru niste prajiturele iar la macelaria turcului 10000lei.Daca respectam proportia la michidon ar fi fost normal maxim 2000lei. Acum va intreb ,cu michidonii ce aveti? Machidonii sunt oameni muncitori si corecti. Ei muncesc pentru bani ,nu fura ,nu talharesc nu sunt in retelede prostitutie, nu fac de ras si de rusine tara. Sa va fie rusine pentru modul vostru de gandire si a celor care nu stiu ce sa faca ca sa-i batjocoreasca si sa-i umileasca. Voi nu aveti nici un dumnezeu.
20
6
Mai zilele trecute in reportajul legat de cofetaria dumy atrageam atentia asupra acestei carmangerii...parca cei de la opc mi-au citit comentariul.tot astia mai au si in piata grivitii o carmangerie si o cantina,si in satul de vacanta doua casute,una din ele,casa olt,au demolat-o si acum ridica ceva hidos si nespecific zonei din structura de fier.ar trebuii si acolo controlati
17
1
E langa magazinul Fresh Dobrogea din Tomis III.
13
0
Patronul Akan este un imputit de om Cum vreti sa fie macelaria?ca el Toate unitatile societatii sunt adevarate focare de infectie Este un escroc un mincinos un jegos un imputit de om caracter infect acest tatar nespalat Are un sacou murdar care umbla toata ziua cu el .o pereche de pantofi ca la circul globus si un pardesiu de o mizerie rar intalnita Rusine acestui individ.isr OPC-ULar fii bine sa-i controleze toate unitatile.ptr siguranta cetatenilor
27
1
Va zice baiatu,patronu este hakan presedinte la farul,este prietenul de combinatii a lui cristinel dragomir vice-pres cjc cta.acest escoc cristinel dragomir,are actiuni la merkal.bravooo opc.
20
4
Oooo, dar vai!!!! Daca era o corporatie mare, slugile de la opc nu se mai dadeau in stamba cu reclame la ziar.
9
18
Patron este unul akan memet, un escroc
17
3
Sarmane idiot, numele firmei este trecut in articol.
16
2
astia cu carne expirata si tinuta afara unde se pot aseza mustele primesc o amenda de 10 000 si inchid temporar si la Dumy pentru mai putin ii inchide o perioada mai mare si amenda mai mare. Ciudat ! in conditiile in care la Dumy nu s-au gasit produse expirate .
13
11
De ce nu spuneti,bai nenorocitilor, ce firma e,ca sa nu cumparam de acolo!
2
22
In sfirsit , chiar ma gindeam cind o sa- i vina rindul si acestei macelarii la control !De la intrare te izbea un miros amestecat de carne imputita cu detergent . Culoarea carnii neagra si cu semne uscare de atita spalat . Un focar de infectie intretinut de niste patroni monument de nesimtire ! Sa speram ca veti si inchide mocirla de magazin !
22
1
sau dus repatile pe la PSD. NICUSOR CONSTANTINESCU . VA VENIT RANDU , MAI TRIMITETI VOI CONTROALE LA ALTI SA TERMINAT CU PRIETENIILE GATA
13
4
Bai oameni buni, voi nu stiti sa cititi? Citit printre randuri?! Scrie numele macelariei si zona!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca stati in zona sau daca cumparati de acolo stiti care e Merkal, daca nu, inseamna ca nici nu cumparati de la ei, deci nu prezinta un pericol pentru voi.
26
2
Cred ca nu o fi de la Gepeto,de ce nu scriti cine este.
9
16
Magazinul de carne Merkal !!!ce nu intelegi d- nule Gogu !este groaznic ce vedem, ce cumparam din pacate !Numai cuvinte de lauda pt OPC !
31
3
cea de langa bar, cand intri pe interzis dinspre lapusneanu si urci spre piata, unde se bifurca in sens unic si interzis ,primul e barul, a doua este Merkal
28
2
daca vreti sa va si credem spuneti adresa macelariei ca sa nu mai cumparam de acolo ca tomis III este mare
23
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614