REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Macovei, avertisment după ce Dragnea a anunțat 'o cursă contra-cronometru': 'Să fim mai atenți ca niciodată la mișcările din Guvern și Parlament'

Macovei, avertisment după ce Dragnea a anunțat 'o cursă contra-cronometru': 'Să fim mai atenți ca niciodată la mișcările din Guvern și Parlament'

Replica API 25 septembrie 2018 | 00:00 195

Europarlamentarul Monica Macovei lansează un avertisment după ce Liviu Dragnea a declarat recent, referindu-se la adoptarea legilor justiției, că „e vorba de o cursă contra-cronometru cu acest sistem odios”.

„Când Dragnea spune că este “o cursă contra-cronometru” înseamnă că ne putem aștepta ca în orice moment să dea lovitura mortală statului de drept și justiției.

Dragnea a spus clar ce își dorește:

1. Amnistie pentru infractori, să scape de închisoare cei care și-au băgat mâinile în buzunarele noastre și cei care au ordonat violențe extreme împotriva oamenilor care s-au revoltat și au protestat în stradă.

2. Amnistie fiscală, să rămână și cu banii cei care au încălcat legea și cei care au acumulat datorii la stat. Românii vor plăti datoriile în locul lor.

3. Adoptarea finală a modificărilor la Codurile penale, prin care sunt favorizați infractorii, și adoptarea legilor securității naționale, ca să aibă control total.

Pe sediul PSD ar trebui să scrie: “furați, bateți și nu veți fi pedepsiți! Daddy vă apără!”.

Dacă Dragnea este într-o “cursă contra cronomentru”, ca să își scape pielea și să își șteargă infracțiunile și condamnarea din cazier, și noi trebuie să fim mai atenți ca niciodată la mișcările din Guvern și Parlament și să fim pregătiți să ne apărăm justiția și legile care îi trag la răspundere pe politicienii cu dosare penale.”, este mesajul lui Macovei.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maaars hoasca comunista creponata!
1
0
Tov. Macovei mai traieste??
8
1
muma paduri cotoroanta draku.
7
2
Este inadmisibil modul in care Macovei si gasca de la Bruxeless au denaturat si inventat pentru a-si apara pielea. Si-au batut joc de tara si romani. De ce mai stau acolo ? Sau mai bine zis, cat vor mai sta ?
7
2
O curva basista care sta pe banii romaniei la bruxele, o vita turbata care vrea sa vanda tara , asta e macovei
8
2
Eu sunt foarte atent..la emisiunea Telenciclopedia si incerc sa o indentific la rubrica civilizatii disparute pe doamna Macovei. Da ,intradevar ea a pus bazele...consumului de alcool din partea feminina.
9
1
Cand citesc majoritatea comentariilor la acest articol ma gandesc cata dreptate a avut Tutea cand a spus "Am facut 13 ani de puscarie pentru un popor de prosti"
6
6
Ioane,ma-ta este mai frumoasa ca de desteapta sigur nu este .Mai boule,tu nu vezi si nu auzi ca de citit cred ca nu stii,ce vor comunistii astia ai vostrii sa faca pt a scapa de puscarie si pt a ramane cu banii furati si din buzunarul tau,idiotule!
3
12
Are fata lui Tutankamon
11
5
Inteleg ura la acesti neocomunisti.. Aceasta femeie a pus bazele DNA care a mai speriat baroni.. Tot ea a vrut si confiscarea extinsa a averilor dobandite ilicit.. Deci se justifica ura..
9
11
cand va fi inlaturata vbaba asta comunista care a ponegrit romania timp de ani de zile???nu mai vrem sa auzim de ea sa fie alungata din tara sa se duca unde a intarcat dracu iapa
11
8
Ce fata de nenorocita are aceasta procuroare comunista activata de Base si care o ura viscerala fata de Romania si tot ce este romanesc de cand este in slujba lui Soros.
15
7
O jigodie de om Macovei, primul care trebuie impuscat pentru inalta tradare
16
8
Esti atenta ? Du te n...
14
5
Da pai dormiti cu presa ca iata firea cu scrisoarea,iata dragnea cu cexu',iata ....,iata si firea e in psd,dragnea e functional.Ati pus botul o saptamana ca pesedistii se sfasie intre ei dar acolo a fost doar farsa psd ptr distragerea atentiei asupra ce vor adopta.
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614