REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Macovei: Ponta confundă România cu baronii şi corupţii din PSDPonta confundă România cu baronii şi corupţii din PSD

Macovei: Ponta confundă România cu baronii şi corupţii din PSDPonta confundă România cu baronii şi corupţii din PSD

Replica API 6 septembrie 2014 | 00:00 176

Comunicat de presă Monica Macovei:

"Victor Ponta mă numea, la televiziunea sa de casă, Antena3, locul unde se simte curajos, "duşmanul României".

Ponta confundă din nou România cu baronii şi corupţii din PSD. Nu este prima dată când Ponta apără un grup mafiot din PSD şi pe prietenii politici în defavoarea românilor. În vara lui 2012, Ponta a făcut praf statul de drept în România în speranţa că va pune mâna pe justiţie şi îi va scăpa de închisoare pe Năstase, Nicolescu, Nicuşor Constantinescu, Voiculescu şi toţi ceilalţi inculpaţi sau condamnaţi. În "marţea neagră", Ponta a mai dat o lovitură României - o lege care să ofere super-imunitate baronilor PSD. O alta care să-i graţieze pe mafioţi a fost cu greu retrasă de la vot.

Afirmaţia lui Ponta este insultătoare la adresa tuturor românilor cinstiţi din această ţară. Din "micul Titulescu", Victor Ponta a devenit "marele arogant", călcându-i pe urme mentorului său, Adrian Năstase.

Acţiunile din trecut ale lui Victor Ponta, când a apărat corupţia şi pe corupţi, arată ca acesta este duşmanul României şi al românilor cinstiţi si harnici, care s-au săturat de corupţia politică.

Am un mesaj pentru Victor Ponta: eu m-am luptat şi mă lupt ca România să nu devină regatul baronilor şi hoţilor pe care îi protejezi. M-am luptat ca banii furaţi de la cetăţeni să se întoarcă la ei, ceea ce a început deja să se întâmple. Tu, Victor Ponta, rămâi apărătorul cel mai înfocat al corupţiei şi hoţiilor din ţara asta.

Eu cred că adevărata Românie este cea a oamenilor integri, oneşti, sinceri, care vor să nu mai fie abuzaţi de o clasă politică coruptă. "

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367