REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Madonna dezminte că ar vrea să părăsească Lisabona

Madonna dezminte că ar vrea să părăsească Lisabona

Replica API 15 iunie 2019 | 00:00 431

Madonna

Cântăreaţa americană Madonna, al cărei nou album de studio - al 14-lea din discografia sa - a fost lansat vineri, a dezminţit într-un interviu publicat în Portugalia zvonurile potrivit cărora ar dori să părăsească Lisabona, unde s-a mutat în anul 2017, informează AFP.

"Nu voi părăsi Lisabona", a declarat artista pentru săptămânalul portughez Visao cu ocazia lansării albumului ei "Madame X", ale cărui piese conţin numeroase influenţe ce provin din colaborările artistice pe care vedeta pop le-a avut în capitala portugheză.

"Fiul meu joacă încă la Benfica. Am încă acolo o casă şi fac multe drumuri dus-întors. Trăiesc în avioanele companiei TAP Air Portugal", a adăugat vedeta pop, care s-a mutat în 2017 la Lisabona pentru a-i permite lui David Banda, unul dintre cei patru copii ai ei adoptaţi din Malawi, să participe la cursurile organizate de Academia de fotbal a clubului Benfica Lisabona.

După mutarea ei în Portugalia, sejurul artistei la Lisabona a fost însoţit de mai multe polemici, cea mai recentă în martie, în urma căreia au apărut zvonuri în presa portugheză despre intenţia Madonnei de a părăsi această ţară.

Echipa care a filmat unul dintre cele mai recente videoclipuri ale cântăreţei nu a primit permisiunea de a aduce un cal într-un conac din secolul al XIX-lea, în Sintra. Potrivit mai multor companii mass-media, decizia nu a fost pe placul artistei, care ar fi ameninţat atunci că va părăsi Portugalia.

"Am suportat presiuni de cel mai înalt nivel pentru a lăsa calul în interior", a dezvăluit primarul din Sintra, Basilio Horta, pentru săptămânalul Sol, săptămâna trecută. "Am făcut un studiu pentru a cunoaşte impactul" generat de intrarea calului în conac şi "acest lucru ar fi stricat parchetul". "Astfel, a fost imposibil să satisfacem acea cerere. Ei nu i-a picat bine decizia noastră şi s-a supărat", a adăugat primarul portughez.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102