REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Madonna nu a fost lăsată să intre la repetiţii pentru Eurovision, din cauza unor probleme contractuale

Madonna nu a fost lăsată să intre la repetiţii pentru Eurovision, din cauza unor probleme contractuale

Replica API 17 mai 2019 | 00:00 435

Madonna

Madonna nu a fost lăsată să intre în locaţia Eurovision unde trebuia să facă repetiţii pentru recitalul ei de sâmbătă, ca urmare a problemelor legate de semnarea contractului, problemă între timp remediată, informează online ziarul Times of Israel citat joi de EFE.

Accesul divei pop a fost interzis la ordinele supervizorului executiv al evenimentului, Jon Ola Sand, având în vedere că la primele ore ale zilei nu fusese încă formalizată relaţia dintre artistă şi Uniunea Europeană a Radiodifuziunii (UER), potrivit unei informaţii dezvăluită de postul de ştiri Canal 12.

Problemele legate de finalizarea contractului ar putea avea drept cauză complicaţiile privind drepturile de difuzare a piesei 'Like a prayer', unul dintre cântecele pe care Madonna doreşte să le interpreteze la marea gală.

Este în schimb încheiat acordul financiar între artistă şi multi-milionarul canadiano-israelian Sylvan Adams, care s-a oferit să suporte cheltuielile recitalului, care s-ar ridică - potrivit ziarului - la aproape un milion de dolari.

Până la urmă Jon Ola Sand şi-a dat acordul pentru repetiţii, după ce echipa artistei a ameninţat că va anula recitalul prevăzut pentru 17 mai - punctul forte al competiţiei de sâmbătă seară, la care vor participa reprezentanţi din 26 de ţări.

Între timp, Madonna a semnat acordul pentru a-şi putea susţine recitatul, punând astfel capăt incertitudinii legate de prestaţia sa, potrivit postului public israelie Kan. "Este deja oficial", se arată pe site-ul de internet al postului care produce concursul muzical în colaborare cu Uniunea Europeană a Radiodifuziunii (UER).

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614