REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

MAE urmărește cu atenție evoluțiile de la Chișinău și îndeamnă la calm

MAE urmărește cu atenție evoluțiile de la Chișinău și îndeamnă la calm

Replica API 20 ianuarie 2016 | 00:12 372

Ministerul Afacerilor Externe precizează miercuri seara că urmărește cu atenție evoluțiile de la Chișinău și face apel la toți actorii politici din Republica Moldova să acționeze cu toată răspunderea pentru desfășurarea procesului democratic de învestire în funcție a Guvernului Pavel Filip.

"Îndemnăm la calm și facem apel la toți actorii politici din Republica Moldova să acționeze cu toată răspunderea pentru desfășurarea procesului democratic de învestire în funcție a Guvernului Pavel Filip, guvern care a obținut votul de încredere al Parlamentului legitim de la Chișinău. Doar în felul acesta parcursul democratic, stabilitatea și obiectivele pro-europene ale Republicii Moldova pot fi urmărite și îndeplinite fără sincope, spre beneficiul tuturor cetățenilor țării", subliniază Ministerul Afacerilor Externe, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat miercuri programul de activitate al guvernului și lista cabinetului de miniștri în frunte cu premierul Pavel Filip, informează Radio Chișinău, Agora.md și Unimedia.

Miercuri seara, mii de persoane protestează în fața clădirii Parlamentului de la Chișinău, în urma învestirii guvernului condus de Pavel Filip, informează radio Chișinău, Timpul.md și Agora.md. Potrivit ultimelor informații, protestatarii au spart ușa din spate a clădirii Parlamentului, au intrat în clădire unde au ocupat un hol, au început să distrugă mobilierul și să-i scoată pe polițiștii baricadați acolo. De asemenea, potrivit Radio Chișinău, protestatarii au început să îi atace pe polițiști cu gaze lacrimogene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369