REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mafia lemnului, atac devastator: cabană şi maşini incendiate

Mafia lemnului, atac devastator: cabană şi maşini incendiate

Virgil STOIAN 26 martie 2023 | 10:43 1325

Indivizi încă necunoscuţi au incendiat o cabană şi mai multe maşini, au tras zeci de focuri de armă, au sechestrat un paznic şi au omorât un câine, după ce o firmă de pe Valea Vaserului a câştigat o licitaţie pentru o pădure din zonă.

Mafia lemnului, atac devastator: cabana si masini incendiate

Atacul mafiot a avut loc noaptea trecută la sediul unei firme de pe Valea Vaserului, în oraşul Vişeu de Sus din judeţul Maramureş. Recent, firma a câştigat o licitaţie de pădure, în dauna altor firme care au participat şi au pierdut.

Potrivit primelor informaţii, suspecţii au dat foc unei cabane, au tras aproximativ 40 de focuri de armă, l-au sechestrat pe paznic şi au omorât un câine de pază.

De asemenea, două dintre utilajele forestiere, precum şi un autoturism de teren au fost incendiate.

Totul ar fi pornit de la o licitaţie pentru exploatarea unei păduri din Valea Vaserului, câştigată de firma atacată noaptea trecută.

Potrivit unor informaţii, suspecţii ar fi fost înarmaţi cu mitraliere aduse ilegal din Ucraina.

Poliţiştii din Maramureş au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru a-i identifica şi prinde pe mafioţii care au comis atacul, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde e GEORGE SIMION, BA? De ce nu isi face campanie AUR cu subiectul asta? George Simion nu a facut nimic la viata lui pana in prezent, are ca "meserie" trecut acolo ACTIVIST. Pai, sa se duca George Simion si sa opreasca MAFIA PADURILOR!!! Sa faca LIVE cum se alearga cu mafiotii aia, sa-i elimine, sa puna autoritatile pe ei, sa-i demaste, sa distruga sistemul mafiot de acolo. Atunci poate l-ar vota lumea. In schimb nu merita, el nu e nici activist mediocru si vrea sa schimbe el ceva in Romania, vrea sa fie el presedinte. NICIODATA!!! Cu tot respectul, eu daca as avea de ales dintre ACTIVISTUL BUZOIAN si "activistul AURolac George Simion" AS VOTA, evident, ACTIVISTUL BUZOAIN. Macar el isi face treaba, pana acum a curatat Romania de gunoaie si nu se opreste pana nu o va aduce la NIVEL EUROPEAN, o ROMANIE CURATA. Simion nu e nici de nivelul lui Nitu Robert Gabriel, deci nu as vota nici mort George Simion sau AUR. Simion a fondat huliganii din "Uniti Sub Tricolor", scandalagii de aseara.
35
0
Unde e GEORGE SIMION, BA? De ce nu isi face campanie AUR cu subiectul asta? George Simion nu a facut nimic la viata lui pana in prezent, are ca "meserie" trecut acolo ACTIVIST. Pai, sa se duca George Simion si sa opreasca MAFIA PADURILOR!!! Sa faca LIVE cum se alearga cu mafiotii aia, sa-i elimine, sa puna autoritatile pe ei, sa-i demaste, sa distruga sistemul mafiot de acolo. Atunci poate l-ar vota lumea. In schimb nu merita, el nu e nici activist mediocru si vrea sa schimbe el ceva in Romania, vrea sa fie el presedinte. NICIODATA!!! Cu tot respectul, eu daca as avea de ales dintre ACTIVISTUL BUZOIAN si "activistul AURolac George Simion" AS VOTA, evident, ACTIVISTUL BUZOAIC. Macar el isi face treaba, pana acum a curatat Romania de cunoaie si nu se opreste pana nu o va aduce la NIVEL EUROPEAN, o ROMANIA CURATA. Simion nu e nici de nivelul lui Nitu Robert Gabriel, deci nu as vota nici mort George Simion sau AUR. Simion a fondat huliganii din "Uniti Sub Tricolor", scandalagii de aseara.
34
0
intrebati la ministerul mediului. E aclo un ungur bashit care fura toate padurile din rromanika.
6
0
Marii ticalosi sunt la putere. Marii ticalosi dau padurilwe si alte resurse ca si cum ar fi ale lor,personale. Marii blegi suntem noi toti care iesim in strada numai platiti de Soros sau in folosul cate unui individ anume,nu pentru drepturile noastre. Mafia padurilor o sa dispara,ca nu va mai fi padure.
8
0
Spune ne unde stai ca sa stim sa te ocolim...dar spune asa cu localirate strada nr bl ap si eventual nume prenume.
2
0
Eu nu o sa iti dau p**a la s**t si nici nu o sa te f*t in c*r, ca mie imi plac femeile, iar astia care se cred smardoi, dar violeaza barbati ca sa ii umileasca, de fapt sunt niste sobolani scarbosi care nu pot sa agate o femeie ca sa se futa aia cu ei de placere. In schimb, o sa ma pis pe tine si apoi o sa te scuip. Mi se rupe p**a de racketi si rackete, asa ca ma prostule, ai grija si tu si racketii tai sa nu dati peste mine.
4
4
Bagami-as p**a in gura lor de imputiti. Sa ii prinda pe toti si sa le dea 15 ani de puscarie, f**u-i in gura sa ii f*t ca sa nu mai faca niciodata asa ceva nici ei, nici altii care aveau de gand sa faca. Sa ii impuste cu mitralierele in coaie si sa moara bagami-as p**a in capul lor ala sec de repetenti ordinari!
7
0
Stiu ca este interzis sa publicati stiri in care sa scrieti ca ucrainienii sunt suspecti de savarsirea unor infractiuni pe teritoriul UE si deci implicit si al Romaniei. Protejati i ca sunt in razboi cu Rusia. Dar asteptati va ca dupa ce se termina razboiul sa faceti dragoste cu racketii lor si sa gemeti de placere. Si sa nu va ganditi ca veti fi activi decat cand o sa va uitati in ochii lor de jos un sus stand in genunchi. In rest o sa i tratati cu spatele aplecati in pozitia capra.
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614